Biletul zilei: Panama vs Tunisia

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Panama - Tunisia
1
4.65
X
3.80
2
1.83

În grupa G socotelile sunt încheiate. Astăzi vom avea ultimele două meciuri care sunt doar unele ce contează pentru clasamentul final al grupei. Din această grupă fac parte echipele Panama, Tunisia, Belgia și Anglia. Panama și Tunisia se vor înfrunta într-un meci interesant pentru poziția a treia a clasmanetului în timp ce pentru primul loc ca lupta Belgia și Anglia. Panama și Tunisia au jucat destul de slab la acest mondial și nu au avut cam nici o șansă în fața acestor forțe ale fotbalului mondial. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct. Deoarece este un meci lipsit de presiune sperăm să asistăm la un joc deschis și bazat pe atac. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă care sperăm să fie câștigătoare.

Panama a fost urmărită cu destul interes de româno deoarece acolo evoluează singurul fotbalist din Liga 1 prezent la mondial, Penedo. Totuși, naționala din America nu a făcut un turneu foarte bun deoarece a fost învinsă în ambele meciuri de până acum. În prima partidă au fost învinși de Anglia cu scorul de 3-0. În al doilea meci contra Belgiei a fost și mai greu pentri panamezi deoarece au luat bătaie cu scorul de 6-1. În ambele meciuri Panama a fost dominată clar la toate capitolele dar nici nu ne așteptam la o calificare din partea lor, ținând cont cont că sunt debutanți la o ediție a Cupei Mondiale. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă ce va fi pentru un rezultat de egalitate.

Tunisia are și ea un jucător de a evoluat pentru mai mult timp în Liga 1. Este vorba despre Ben Yousseff  care a jucat pentru Astra Giurgiu. Tunisia nu a arătat nici ea foarte bine la acest Campionat Mondial. În ambele meciuri au fost învinși și acum se văd nevoiți să evolueaze doar pentru clasament în meciul cu Panama. În prima partidă contra Angliei au fost învinși cu scorul de 2-1 cu un gol primit în prelungiri. În cel de-al doilea meci au fost învinși clar de către Belgia cu scorul de 5-2. Chiar dacă au fost foarte aproape de o remiză cu Anglia, Tunisia din punct de vedere al jocului nu s-a ridicat la nivelul competiției. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre. Pariază pe biletul zilei și câștigă alături de Beturi.ro în fiecare zi.