Biletul zilei: Pablo Carreno Busta vs Dominic Thiem

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Pablo Carreno Busta - Dominic Thiem
1
3.50
X
2
1.30

În această seară avem din nou spectacol de la Turneul Campionilor de la Londra. Dacă oferta fotbalistică este una destul de modestă nu ne rămâne decât să ne îndreptăm atenția spre tenis. Pablo Carreno Busta și Dominic Thiem se vor lupta pentru victorie în acest meci în cadrul grupei Pete Sampras. Jocul acesta are loc în urma retragerii lui Rafael Nadal care a decis să renunțe la această competiție din cauza unei accidentări. Carreno Busta este recompensat putem spune după anul foarte bun pe care l-a avut. Acest meci nu are cum să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri.

Carreno Busta profită din plin de faptul că a fost prima rezervă a turneului și astfel l-a înlocuit pe numărul 1 mondial Rafael Nadal. Chiar dacă a obținut doar un titlu în acest an la Estoril, rezultatele din turneele de Grand Slam l-au propulsat aici. Spaniolul a reușit să atingă faza semifinalelor la Roland Garros și US Open. După turneul american am sesizat o scădere în jocul lui Carreno Busta. El a mai obținut o singură victorie în ultimele șase meciuri oficiale. Ultimul turneu la care a participat a fost Mastersul de la Paris dar din păcate pentru el a fost eliminat încă din primul tur. Carreno Busta va avea nevoie de timp pentru a se obișnui cu suprafața de joc, astfel că astăzi s-ar putea să aibă oarecare probleme. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă de 1.30.

Domonic Thiem are șanse chiar la semifinale după retragerea lui Rafa Nadal. Austriacul a pierdut primul meci de la acest turenu în fața lui Grigor Dimitrov după trei seturi cu scorul de 2-1. Totuși Thiem a arătat un joc solid și nu a fost departe de victorie deoarece în setul decisiv scorul a fost la un moment dat de 5-5. Numărul patru în clasamentul ATP, Thiem are avantajul moral în fața adversarului de astăzi.  După șase meciuri directe Thiem conduce cu scorul de 5-1. Acest meci poate fi decisiv pentru un loc în semifinale dar oricum cine va obține victoria va lua o opțiune importantă pentru faza următoare. Biletul zilei de astăzi va avea ca pronostic o victorie a lui Dominic Thiem. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi ponturile noastre în fiecare zi.