Biletul Zilei: Oxford United vs Bolton

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: x

Ambele echipe și-au păstrat șansele de evoluție în urma meciurilor pe care le-au disputat sâmbătă. Oxford s-a descurcat bine în fața celor de la Scunthorpe, echipă clasată pe locul 5 în ligă. Aceștia au înscris două goluri și au lăsat mingea să intre în propria plasă o singură dată. Mai târziu în acea zi cei de la Bolton au reușit și ei un meci victorios cu un punct în fața Northampton, scor final 2-1. După aceste victorii, ambele echipe sunt motivate și așteptăm un meci pasionant. Joacă biletul zilei și astăzi.

Trebuie să recunoaștem că vorbim de echipe cu potențial. În zilele bune, atât Bolton cât și Oxford sunt perfect capabile să se confrunte cu echipe mari din această ligă. Ținând cont de asta, ambele echipe au o șansă importantă în meciul de astăzi. Cu toate acestea, decăt să fraternizăm cu una dintre tabere, suntem mai realiști dacă spunem că pentru biletul zilei șansele cele mai mari sunt ca ambele echipe să marcheze.

Bolton va fi incolțită de multe adversare pentru a ocupa acel loc secund de promovare automată. Dacă vor să apere acea poziție va trebui să aibă grijă să nu mai primească goluri. În ultimele săptămâni au arătat o forță ce i-a ajutat să meargă mai departe. Cu toate acestea jucătorii lui Phil Parkinson au arătat probleme în apărare. Când joci biletul zilei ține cont că echipa a încasat goluri în 4 din ultimele 5 jcuri și în 8 din ultimele 10. Musafirilor le va fi greu să păstreze scorul alb în favoarea lor în fața echipei Oxford care este cunoscută pentru puterea de joc de pe teren propriu.

Niciuna dintre tabere nu are rețineri în a ataca, iar șansele să marcheze sunt mari pentru ambele echipe. Fiecare gol va avea o importanță uriașă în contextul obiectivelor pe care și le-a setat fiecare grupare.

În acest meci al cărui rezultat se poate înclina în oricare direcție, când joci biletul zilei ține cont că atât Oxford cât și Bolton au șanse să înscrie măcar odată.