Biletul zilei: Ostersunds vs Arsenal

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Ostersunds - Arsenal
1
7.75
X
4.70
2
1.43

După spectacolul cu care ne-am delectat în serile trecute de UEFA Champions League, acum a venit rândul UEFA Europa League să ne prezinte meciuri foarte interesante. A doua competiție programează în această seară faza șaisprezecimilor de finală. Din meciurile ce vor avea loc astăzi am ales să oferim un pronostic pentru biletul zilei pentru un meci în care va evolua una dintre favoritele la câștigarea marelui trofeu, Arsenal Londra. În manșa tur, tunarii se vor deplasa pe terenul unei echipe care evoluează în premieră în Cupele Europene, Ostersunds. Acest meci are o favorită clară dar va fi interesant să vedem și echipa gazdă la lucru.

Ostersunds privește acest meci ca pe o sărbătoare și este un cadou imens pentru fanii echipei să o vadă pe Arsenal jucând pe propriul stadion. Gazdele partidei din această seară au ajuns până în această fază a competiției după ce au terminat pe poziția a doua grupa câștigată de Athletic Bilbao și din care au mai făcut parte Zorya și Hertha. Un mare dezavantaj pentru cei de la Ostersunds este că în acest an au disputat un singur meci oficial și este posibil să nu aibă ritm de joc. Ei au obținut o victorie în Cupa Suediei contra celor de la Trelleborgs. Referitor al acest meci vom avea un pronostic pentru biletul zilei la care se așteaptă destul de multă lume.

Arsenal pornește din postura de favorită în acest meci. Tunarii au nevoie de o victorie pentru a își asigura calificarea încă de la sfârșitul acestui meci. Pentru elevii lui Arsene Wenger obiectivul ar trebui să fie câștigarea UEFA Europa League deoarece este cea mai ușoară cale de a participa sezonul viitor în cea mai puternică întrecere. Englezii au câștigat grupa în toamnă din care au mai făcut parte Steaua Roșie Belgrad, Koln și BATE. Moralul oaspeților nu este unul foarte bun deoarece vin după o înfrângere cu sorul de 1-0 în fața celor de la Tottenham în derby-ul nordului Londrei. În această seară pentru tunari nu va putea evolua Cazorla și Lacazette. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe rezultatele propuse de echipa noastră. Pariază în fiecare zi cu noi și câștigă cuponturile noastre cu biletul zilei.