Biletul zilei: Osasuna vs Albacete

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Osasuna - Albacete
1
1.90
X
3.30
2
4.20

Turul doi al Cupei Spaniei ne aduce un joc foarte interesant pentru iubitorii acestui sport. Se vor întâlni două echipe care au trecut acum câteva sezoane și prin Primera Division. În primul tur al Cupei   ambele echipe s-au calificat fără să evolueaze. Calificarea este foarte important deoarece Cupa Spaniei le poate asigura echipelor meciuri foarte interesante în care să întâlnească adversari foarte puternici din Primera. Jocul dintre Osasuna Pamplona și Albacete va avea loc astăzi de la ora 23:00. Cupa este competiția surprizelor așa că oricând este loc de o surpriză. Cum oferta de astăzi la pariuri sportive este una redusă considerăm că acesta este unul dintre cele mai importante jocuri ale zilei de astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei ne aduce o cotă foarte interesantă ce merită jucată.

Osasuna evoluează în Liga secundă din Spania dar are șanse foarte mici de promovare după începutul acesta de campionat. După trei etape disputate gazdele din această seară nu au cunoscut gustul victoriei. Osasuna este clasată abia pe poziția a 17-a a clasamentului. După ce sezonul trecut a retrogradat din Primera Division vedem că cei de la Pamplona își continuă panta descendentă. Chiar dacă în acest joc se întâlnesc două echipe cu un start foarte slab de sezon putem spera la un meci spectaculos. Pronosticul pentru biletul zilei este 1, sperând într-o calificare a echipei gazdă.

Albacete speră să producă surpriza în acest joc și să se califice mai departe în Cupa Spaniei. La fel ca și adersara sa, Albacete evoluează tot în Liga  a doua dar are un start dezastruos de sezon. Un singur punct a reușit echipa oaspete în trei etape disputate. Cel mai grav lucru este că nu a reușit să marcheze niciun gol în aceste trei partide. Oaspeții ocupă în acest moment poziția a 18-a a clasamentului. Dacă este să ne luăm după începutul de campionat obserăm că Albacete nu are nicio șansă la victorie dar asa cum am mai spus în cupă este loc oricând de o surpriză. Biletul zilei ne aduce o cotă de 1.90 care merită jucată. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în situația în care alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.