Biletul zilei: Osasuna Pamplona vs Albacete

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Osasuna - Albacete
1
1.60
X
3.70
2
5.75

Mai este o singură zi până să revinnă cele mai tari campionate cu meciuri spectaculoase. Așa că astăzi suntem nevoiți să ne alegem un meci din ligile inferioare. Pentru biletul zilei de astăzi am ales unul dintre cele mai interesante meciuri din oferta de pariuri. Liga a doua din Spania ne aduce un meci interesant dar care ne-a atras și prin cotele celor două echipe. Osasuna va primi vizita formației Albacete într-un joc ce se va desfășura în cadrul etapei cu numărul noua din La Liga 2.

Osasuna pornește ca favorită atât la casele de pariuri dar și prin faptul că ocupă un loc superior față de oaspeți în clasament. Cei de la Pamplona sunt în acest moment pe poziția a doua a clasamentului cu 15 puncte acumulate. Sunt la doar două puncte în spatele echipei de pe primul loc Sporting Gijon care este pe prima poziție. Putem spune că Osasuna este una dintre candidatele la promovarea în Primera chiar dacă este doar începutul sezonului. În ultimele trei meciuri în care au obținut șapte puncte gazdele nu au primit niciun gol. Pe propriul teren Osasuna este neînvinsă dar nici nu a obținut rezultate extraordinare. După patru meciuri în fața propriilor fani a înregistrat două victorii și două remize. Biletul zilei de astăzi ne aduce o cotă de 1.60 dacă alegem să mizăm pe o victorie a celor de la Osasuna.

Albacete are un început foarte slab de sezon. După opt partide disputate a acumulat doar șapte puncte cu care se situează pe poziția a 20-a care este retrogradabilă. Doar două victorii și o remiză sunt rezultatele pozitive ale oaspeților. Un lucru care le poate da speranță este acela că victoriile au venit în ultimele trei etape. În deplasare cei de la Albacette au obținut un singur punct în urma remize contra echipei Granada. Oaspeții au nevoie cât mai rapid de puncte deoarece odată cu trecerea etapelor siituația poate fi una din ce în ce mai dificilă. În patru din ultimele meciuri directe  a câștigat echipa gazdă, lucru care sperăm să se întâmple și astăzi. Echipa noastră de specialiști consideră că este bine să profiți de această cotă și să adaugi meciul pe biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care alegi să mizezi pe ponturile oferite de noi.