Biletul zilei: Oostende vs Genk

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Oostende vs Genk
Oostende - Genk
1
2.90
X
3.45
2
2.38

Sezonul competițional din Belgia se apropie de final, dar acum se dispută cele mai importante partide ale sezonului. Finala pentru ultimul loc de UEFA Europa League va avea loc astăzi cu începere de la ora 21:30 între Oostende si Genk. Acest meci este potrivit de a fi adaugat pe biletul zilei pe care îl vom plasa la pariuri. Partida se va disputa pe Versluys Arena. Meciul se anunță unul foarte echilibrat iar miza partidei își va spune cuvântul.

Oostende a evoluat în play-off pentru titlul de campioană. Locul pe care au încheiat sezonul este poziția a patra, care le-a asigurat locul la acest baraj. Forma de moment a gazdelor nu este una foarte bună deoarece au suferit două înfrângeri în ultimele trei etape jucate. Totuși trebuie să ținem seama că în play-off a evoluat alături de formații precum Anderlecht sau Brugges. Ultimele patru meciuri ale gazdelor au fost partide în care au înscris ambele echipe, ceea ce înseamnă că și astăzi putem asista la un meci cu minim un gol în ambele porți. Tehnicianul gazdelor nu se va baza pe Antunes. Meciurile din Liga Jupiler au fost meciuri spectaculoase iar înainte de a face biletul zilei este important să citește analizele noastre.

Dacă Genk va obține un rezultat bun se va califica automat în sezonul viitor al UEFA Europa League. După ultimele rezultate putem spune că este favorită la victorie în această partidă. În ultimele 10 meciuri, Genk nu a fost învinsă, interval în care a obținut șapte victorii și trei rezultate de egalitate. Oaspeții au ajuns în acest final după ce au câștigat grupa pentru UEFA Europa League. Această grupă au dominat-o clar marcand de 24 de ori au primit doar patru goluri. În ultimile cinci meciuri directe dintre cele două echipe Oostende obține trei victorii, Genk o victorie cu 6-0 și o partidă s-a terminat la egalitate.

Absenții oaspeților sunt Karelis este Pozuelo. Pentru acest premiu vom miza pe 2. Acest pronostic are o cotă de 2,38 și poate fi jucat pe un biletul zilei atât atât în variant single cât și combinat cu alte meciuri.