Biletul zilei: Olympique Marseille vs Red Bull Salzburg

Recomandarea noastră: 1

Olympique Marseille - Red Bull Salzburg
1
1.70
X
3.90
2
5.10

UEFA Europa League a ajuns în careul de ași. Toate cele patru patru echipe rămase în competiție visează la marele trofeu. Una dintre cele două semifinale va avea loc pe Stade Velodrome. Olympique Marseille va primi vizita celor de la Red Bull Salzburg. Sperăm să asistăm la un meci foarte deschis, ambele echipe să joace pe cartea atacului. Cele două echipe au fost în aceeași grupă și au fost două meciuri foarte echilibate. După o remiză 0-0, Salzburg s-a impus cu scorul de 1-0. Miza acestui meci este foarte mare deoarece se joacă un loc în finală. Pronosticul pentru biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Olympique Marseille pornește din postura de favorită în meciul din această seară. Gazdele partidei de astăzi au o forță foarte mare în suporteri care îi susțin necondiționat. Marseille a avut un traseu destul de lung în acest an al UEFA Europa League. Francezii au eliminate pe Braga, pentru ca în optimi să treacă de Athletic Bilbao. În sferturi a venit rândul celor de la Red Bull Leipzig, sora adversarei de astăzi. În aproape toate meciurile diferența a fost făcută pe teren propriu. Marseille traversează o formă de moment foarte bună. Ei vin după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile în care au marcat minim trei goluri. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Olympique Marseille.

Red Bull Salzburg speră să obțină în acest prim meci un rezultat destul de bun care să le dea șanse și pentru meciul retur. Austriecii au eliminat în drumul lor până în această fază a competiției pe Real Sociedad, Borussia Dortmund și Lazio Roma. Din punct de vedere al adversarelor, oaspeții partidei de astăzi au eliminate nume mult mai importante. Salzburg a obținut patru victorii în ultimele patru meciuri disputate în toate competițile. Astăzi vom avea un meci foarte interesant deoarece observăm că ambele formații traversează o formă de moment foarte bună. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Marseille deoarece preconizăm că Salzburg nu va ieși foarte mult la joc. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de noi și pe termen lung o să realizezi profit.