Biletul zilei: Olympique Marseille vs Red Bull Leipzig

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Olympique Marseille - Red Bull Leipzig
1
2.30
X
3.66
2
3.00

Această săptămână a fost foarte agitată în fotbalul european. În optimile de finală ale Uefa Champions League au fost multe surprize dar și meciuri care s-au decis pe muchie de cuțit. Astăzi este rândul echipelor care se află în optimile UEFA Euorpa League să ne delecteze cu meciuri deosebit de interesante. Astăzi pe Stade Velodrome, Marseille va primi vizita celor de la Red Bull Leipzig. Meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru oaspeții de astăzi. Atât în acest meci retur dar și în privința calificării acest meci ese deschis oricărui rezultat. Biletul zilei ne va aduce o cotă ce merită jucată pentru acest meci.

Olympique Marseille pare  a fi echipa favorită la calificarea în semifinale. Pentru acest lucru, francezii au nevoie de o victorie la două goluri dacă nemții vor reuși să marcheze. Este un dezavantaj destul de mare pentru gazdele de astăzi că nu au reușit să marcheze săptămâna trecută în deplasare. În această primăvară europeană, Marseille a mai trecut de Braga și de Athletic Bilbao. Împotriva ambelor echipe, pe Stade Velodrome, Marseille a reușit să marcheze de trei ori. În fața propriilor suporteri cei de la Marseille au doar două victorii în ultimele cinci meciuri disputate dar astăzi sunt obligați să câștige pentru a păstra șanse la marele trofeu. Biletul zilei  la pariuri ve merge pe o victorie a celor de la Marseille.

Red Bull Leipzig are un avantaj destul de fragil după primul meci dar și acela poate conta foarte mult în economia calificării. În acest an echipa care a fost vicecampioana Bundesligii în sezonul trecut a eliminat echipe foarte puternice ca Napoli și Zenit Sankt Petersburg. Înfrângerea din ultima etapă a Bundesligii cu scorul de 4-1 contra celor de la Leverkusen a pus capăt unei serii de trei victorii consecutive în toate competițiile. Chiar dacă nemții nu sunt văzuți ca favoriți la  calificare ei au o șansă destul de mare pentru că vedem că sunt o echipă foarte puternică. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază în fiecare zi cu ponturile de pe Beturi.ro și o să relizezi profit doar cu biletul zilei.