Biletul zilei: Olympique Marseille vs Olympique Lyon

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Olympique Marseille - Olympique Lyon
1
1.88
X
3.65
2
3.95

Ligue 1 ne propune pentru aceatsă seară un meci ce nu trebuie ratat. Marseille și Lyon se vor lupta pentru puncte pe Stade Velodrome. Acest meci ne aduce la centru echipele clasate pe pozițiile trie și patru și putem spuen că este ca o finală pentru ultima treaptă a podiumului. Niciuna dintre cele două echipe nu își doresc o înfrângere în partida din această seară. Cele două echipe sunt foarte iubite în Franța așa că ne așteptăm ca în tribune să fie un spectacol foarte frumos. În meciul tur dintre cele două formații Lyon s-a impus cu scorul de 2-0. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă foarte interesantă pentru partida de atsăzi.

Olympique Marseille pornește ca favorită în partida de astăzi. Faptul că va evolua în fața propriilor suporteri este un avantaj foarte mare. Cei de la Marseille ocupă poziția a treia a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 59 de puncte. O înfrângere i-ar scoate din lupta pentru poziția a doua deoarece acum AS Monaco este la șapte puncte distanță. Gazdele de atsăzi au câștigat ultimele trei partide disputate să în plu au reușit si calificarea în sferturile de finală ale UEFA Europa League. Pe teren propriu Marseille are o singură înfrângere în acest sezon. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Olympique Marseille.

Olympique Lyon nu trece prin cea mai bună formă. Victoria de etapa trecută a pus capăt unei serii de trei rezultate de egalitate. În plus la mijlocul acestei săptămâni cei de la Lyon au fost eliminați și din UEFA Europa League. Cu 54 de pucnte acumulate oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a patra a clasamentului. În deplasare Lyon nu a reușit să își treacă în cont niciun success în ultimele patru deplasări. Astăzi ținând cont cât de greu se obțin puncte pe Velodrome le va fi aproape imposibil să câștige celor de la Lyon. Noi pe biletul zilei am ales să mergem pe o victorie a celor de la Marseille deoarece sunt echipa mai în formă în această perioadă. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de echipa noastră de pariori de la Beturi.ro.