Biletul zilei: Olympique Marseille vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Olympique Marseille - Atletico Madrid
1
4.40
X
3.29
2
2.00

Meci cu trofeul pe masă în finala UEFA Europa Legaue. Partida care va desemna câștigătoarea din acest an va avea loc în Franța la Lyon pe stadionul Parc Olympique Lyonnais. Olympique Marseille se va duela cu Atletico Madrid pentru marele trofeu. Chiar dacă la prima vedere Atletico Madrid este favorită la câștigarea trofeului trebuie să ținem cont că este o finală. Într-un astfel de meci șansele se egalizează astfel că meciul este deschis oricărui rezultat. Motivația jucătorilor ambelor echipe este una foarte mare deoarece câștigarea unui trofeu European poate fi o șansă unică în cariera unui jucător. Pronosticul pentru biletul zilei ne poate aduce o cotă câștigătoare de pe urma acestei finale mult așteptate.

Olympique Marseille este prezența destul de surprinzătoare în finala acestei competiții. Cei de la Marseille au un avantaj destul de mare în acest meci deoarece partida se va disputa în Franța și ei vor avea o masă foarte mare de suporteri care îi va susține. În drumul lor către această finală cei de la Marseille au avut un traseu aproape perfect. Ei au reușit să elimine pe Braga, Athletic Bilbao, Red Bull Leipzig pentru ca în semifinale să elimine pe Red Bull Salzburg. Marseile va avea un sprijin foarte mare în zecile de mi de suporteri pe care îi va avea. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.00.

Atletico Madrid are de partea sa valoarea și experiența unor astfel de meciuri cu o miză foarte mare. Până acum Griezmann și compania erau învățați cu meciurile din fazele superioare ale UEFA Champions League. Diego Simeone este un tehnician care va pregăti cu siguranță acest meci pentru ca Atletico să își treacă în vitrină încă un trofeu European. În traseul spre această fază a competiției, Atletico a reușit să elimine pe FC Copenhaga, Lokomitic Moscova, Sporting Lisabona și Arsenal. La prima vedere cei de la Atletico au avut un traseu mai greu pentru a ajunge să se lupte pentru trofeu. Noi, ca și suporteri sperăm să asistăm la un meic foarte interesant în care cea mai bună echipă să se impună și să câștigăm și la pariuri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre în fiecare zi. Am ales să mizăm pe biletul zilei pe o victorie a celor de la Atletico Madrid pentru că sunt echipa mult mai valoroasă și din cauza experienței mult mai mari acumulate.