Biletul zilei: Olympique Lyon vs AS Monaco

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Olympique Lyon - AS Monaco
1
2.20
X
3.65
2
3.05

După pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, în acest week-end vom vedea la treabă cele mai puternice echipe de club ce vor evolua în campionatele interne. Ligue 1 începe în forță și ne propune învă de astăzi un derby ce se anunță spectaculos. Lyon va primi vizita campioanei AS Monaco. Niciuna dintre cele două echipe nu își dorește să facă pași greșiți deoarece vor putea apărea probleme apoi în îndeplinirea obiectivelor. Pentru acest meci pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți cu atenție acest articol.

Lyon nu a avut un început foarte bun de sezon, așa cum se așteptau suporterii. După opt etape ocupă doar poziția a 8-a cu 13 puncte acumulate în clasament. Chiar dacă au suferit o singură înfrângere sunt a doua echipă ca număr de egaluri, 4. Forma arătată înainte de pauza echipelor naționale nu a  fost una foarte bună deoarece în ultimele trei etape nu a simțit gustul victoriei. Pe propriul teren cei de la Lyon sunt neînvinși obținând în fața propriilor fani două remize și două rezultate de egalitate. Ofensiva gazdelor poate produce spectacol în această seară deoarece este a doua echipă ca număr de goluri înscrise. Gazdele din această seară, putem spune că au și un avantaj moral față de AS Monaco deoarece au câștigat două din ultimele trei întâlniri directe. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă atrăgătoare pe care merită să mizăm.

AS Monaco este campioana Franței de anul trecut și singura echipă care poate ține piept celor de la PSG. Monegascii sunt la 3 puncte în spatele parizienilor și au 19 puncte în clasamentul din Ligue 1. Ofensiva echipei condusă de Falcao este la fel de puternică reușind să înscrie de 22 ori în cele 8 etape ce s-au scurs. Din patru partide disputate în deplasare monegascii au acumulat 9 puncte. După ce în această vară șeicii au vândut cei mai importanți jucători vedem că elevii lui Jardim încearcă să țină steagul sus și sunt singura echipă din Ligue 1 care le poate ține piept celor de la Paris Saint Germain. O victorie astăzi, ar fi foarte importantă pentru AS Monaco deoarece ar fi una de moral pentru perioada dificilă ce va urma cu meciuri din trei în trei zile. Pentru biletul zilei de astăzi am mizat pe o victorie a oaspeților. Acest pont are o cotă de 3.05, fiind foarte bună de a fi jucată în format single pe biletul zilei.