Biletul zilei: Olympiakos vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Olympiakos - Juventus
1
13.50
X
6.10
2
1.27

Într-o grupă dominată de Barcelona, Juventus este obligată să obțină poziția a doua a grupei. Pentru a obține locul al doilea și automat calificarea în optimile de finală ale UEFA Champions League, Juve are nevoie de trei puncte în deplasarea de la Pireu contra celor de la Olympiakos. În cele cinci meciuri din aceatsă grupă între cele două echipe a fost o diferență destul de mare. Acest meci se va disputa în cadrul grupei D din care mai fac parte Barcelona și Sporting, care se vor duela pe Camp Nou în meci direct. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri sportive pentru că nu concepem o eliminare a ,,Bătrânei Doamne” din faza grupelor.

Olympiakos este cea mai slabă echipă a grupei, dar adevărul este că nici nu ne așteptam la mai multe din partea grecilor ținând cont de ce echipe au alcătuit această grupă. Oly  a obținut un singur punct în ultima partidă disputată acasă contra Barcelonei, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. La Torino grecii au fost învinși cu scorul de 3-1. Lipsa motivației pentru gazde le poate face mai ușoară calea spre victorie a italienilor. Pentru biletul zilei la pariuri sportive am ales să mergem pe siguranță și să profităm de cotele oferite de casele de pariuri.

Juventus este foarte aproape de calificarea în optimi deoarece astăzi este cotată ca mae favorită la victorie. Juve este pe poziția a doua a grupei cu opt puncte având un singur punct avans față de Sporting. Italienii trebuie să câștige pentru a nu sta la mâna Barcelonei care va odihni titularii și va folosi rezervele contra celor de la Sporting. Astfel Sporting are șanse va victorie dar dacă italienii vor învinge nu vor mai avea nicio emoție în privința calificării. Moralul ,,Bătrânei Doamne este unul foarte bun deoarece vine după o victorie foarte importnată în Serie A. Ei au reușit să învingă cu scorul de 1-0 pe Napoli care poate fi decisiv în lupta pentru titlu. Biletul zilei va avea ca pont o victorie a celor de la Juventus. Astăzi am ales să mizăm pe un câștig mai mic dar mai sigur cu biletul zilei.