Biletul Zilei: OGC Nice vs Paris SG

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei OGC Nice vs Paris SG Ponturi pariuri pe Beturi.ro
OGC Nice - Paris SG
1
6.00
X
4.33
2
1.53

PSG încă așteaptă pasul greșit al celor de la AS Monaco, pentru a spera la titlul de campioană în Ligue 1. Runda cu numărul 35 ne programează un derby al acestui sezon. Se vor întâlni echipele clasate pe pozițiile 2 și 3. La fel ca în meciul tur ne așteptăm la un meci spectaculos și un fotbal deschis din partea ambelor părți. De la ora 18:00, iubitorii fotbalului din hexagon ar trebui să urmărească această partidă. Dacă vom miza pe o victorie a echipei din capitala Franței vom beneficia de o cotă de 1,53. Această cotă este foarte bună pentru a fi adăugată pe biletul zilei pentru a avea un câștig consistent.

Nice este revelația acestui sezon în campionatul Franței. La startul ediției de  campionat,  Nice a ținut ritmul cu forțele Monaco și PSG, dar din cauza unui lot restrâns numeric au avut și rezultate negative. Gazdele de astăzi nu au mai pierdut de 11 etape disputate. Aflate la 6 lungimi în spatele celor de la PSG, cei de la Nice vor juca fără presiune ținând cont că nu mai pot pierde ultima treaptă a podiumului. Valoarea celor două loturi cred că își va spune cuvântul și PSG își va adjudeca victoria în acest meci. Pentru a fi informat despre cele mai interesante meciuri ale zilei trebuie să urmărești secțiunea biletul zilei.

PSG încă mai speră la menținerea titlului în Franța. Aflată la egalitate de puncte cu AS Monaco, PSG trebuie să aștepte greșeala adversarilor și apoi să profite.  PSG vine după 8 victorii în ultimele 8 meciuri de campionat. La mijlocul săptămânii, PSG a obținut o victorie de moral chiar în fața echipei din Monaco, în semifinalele Cupei Franței, cu scorul de 5-0. Defensiva este atuul echipei din capitala Franței. Parizienii au primit doar 23 de goluri în acest sezon. Ofensiva echipei este  a 2-a a campionatului cu o medie de peste 2 goluri înscrise în fiecare meci.  Citește sfaturile specialiștiilor noștri atunci când plasezi biletul zilei pentru a avea șanse mai mari de câștig.