Biletul zilei: Numancia vs Barcelona B

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Numancia - Barcelona B
1
1.84
X
3.45
2
4.30

După ce în ultimele zile am avut meciuri ale echipelor naționale care au evoluat în preliminarile pentru Cupa Mondială de anul viitor acum este rândul echipelor de club să își reia traseul. Chiar dacă astăzi oferta la pariuri sportive este una cu puține evenimente din fotbal, am ales să oferim pont pentru biletul zilei pentru un meci din Liga a doua a Spaniei. Este vorba de întâlnirea dintre Numancia și echipa secundă a Barcelonei. Acest meci este unul dintre cele mai interesante jocuri ce vor avea loc astăzi în fotbalul european. Acest meci va avea loc în cadrul etapei cu numărul 9 din La Liga 2.

Numancia pornește din postura de favorită această întâlnire conform cotelor de la casele de pariuri dar și a pozițiilor în clasament. Echipa gazdă este pe poziția a patru cu 14 puncte acumulate în cele opt partide pe care le-a disputat până în acest moment. Patru victorii, două remize și două înfrângeri sunt rezultatele obținute de gazde în acest sezon. În ultimele cinci etape au avut fluctuații de formă. Două victorii, două înfrângeri si o remiză au înregistrat gazdele în ultimele cinci meciuri. Pe propriul teren Numancia este invincibilă în acest sezon. A reușit să câștige toate cele patru meciuri disputate în fața propriilor fani și a reuși să înscrie de zece ori. Defensiva și-a făcut foarte bune treaba deoarece au primit un singur gol pe teren propriu. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Numancia.

Barcelona B are rolul de a produce cât mai mulți tineri jucători pentru echipa mare. Această echipă are rolul de a promova cât mai mulți jucători tineri și de valoare cae mai apoi să facă pasul la echipa mare. În acest moment Barcelona B ocupă poziția a 15-a a clasamentului cu nouă puncte acumulate după șapte partide disputate din acest sezon. Forma de moment pe care o traversează mici catalani este una destul de slabă ținând cont de faptul că în ultimele trei partide nu au cunoscut gustul victoriei. Două remize și o victorie sunt rezultatele înregistrate de Barcelona B în acest sezon în deplasare. Pronosticul pentru biletul zilei are o cotă de 1.84 care poate fi jucată single pe biletul. Dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre de la biletul zilei șansele de câștig îți vor crește considerabil.