Biletul zilei: Noua Zeelandă vs Portugalia

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Noua Zeelandă vs Portugalia
Noua Zeelandă - Portugalia
1
26.00
X
11.00
2
1.11

Portugalia și Cristiano Ronaldo sunt în fața semifinalelor dar pentru acest lucru au nevoie astăzi de cele trei puncte. Adversarul este unul care nu le poate opune mare rezistență la prima vedere dar în fotal totul este posibil. Partida este una interesantă pentru iubitorii fotalului prin prisma vedetelor ce vor evolua pentru lusitanii. Neo zeelandezi nu au în componență jucători de o valoare așa mare ca cea a portughezilor. Acest meci în care va evolua câștigătorul Balonului de Aur nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Noua Zeelandă ocupă ultima poziție a grupei A după ce a suferit două înfrângeri în tot atâtea meciuri disputate. În primul meci au fost învinși de către gazda competiției, Rusia cu scorul de 2-0. În cel de-al doilea meci au fost foarte aproape de o surpriză foarte mare în fața Mexicului. Au condus la sfârșitul primei reprize cu 1-0 dar până la sfârșitul meciului s-au vâzut înviși cu scorul de 2-1. Noua Zeelandă a suferit patru înfrângeri în ultimele patru meciuri disputate. În toate aceste meciuri a reușit să înscrie un singur gol, restul de înfrângeri fiind suferite la zero. Așa cum ne așteptam pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a Portugaliei care este mare favorită la cele trei puncte puse în joc.

Portugalia are patru puncte acumulate la această competiție, iar jocul echipei arată din ce în ce mai bine și este tot mai plăcut ochiului. În primul meci la această competiție au remizat cu Mexic 2-2 pentru ca în cea de-a doua partidă să învingă, echipa gazdă Rusia cu scorul de 1-0. Golul în acest meci a fost marcat de Cristiano Ronaldo.  În trei din ultimele patru partide, lusitanii nu au primit gol ceea ce arată că au o defensivă foarte bine pusă la punct. Chiar dacă jucătorii Portugaliei vin după un sezon greu la echipele de club, tot vedem plăcerea de a juca fotbal în evoluțiile lor. Pronosticul nostru pentru biletul zilei este 2 pentru care avem o cotă aferentă de 1,11. Această cotă ne poate suplimenta profitul de pe biletul zilei la pariuri doar dacă o jucăm alături de alte evenimente.