Biletul zilei: Nigeria vs Islanda

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Nigeria - Islanda
1
2.85
X
3.15
2
2.80

În urma meciului de aseară grupa D a fost aruncată în aer. Croația a învins cu scorul de 3-0 Argentina și pumele sunt foarte aproape de a pleca acasă, mult prea devreme. Meciul de astăzi dintre Nigeria și Islanda a căpătat o importanță deosebită. La începutul turneului se credea că cele două echipe sunt deja eliminate dar iată că ele se luptă pentru poziția a doua care duce în optimile de finală. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată acesta fiind primul meci direct. Partida va avea fluierul de start la ora 18:00 și se va disputa pe Volgograd Arena din orașul cu același nume. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru acest meci.

Nigeria nu a arătat un joc prea bun în primul meci, cel contra Croației. Atunci africanii au fost învinși cu scorul de 2-0. Totuși vedem după meciul de aseară că au întâlnit un adversar foarte puternic. Nigerienii sunt în acest moment pe ultima poziție a acestei grupe fără punct acumulat. Acest lucru nu înseamnă că nu au nici o șansă pentru optimi. Posesia a fost uan asemănătoare cu cea a Croației dar vedem că nigerienii nu și-au creeat ocaii foarte mari de a marca. Ultima victorie a africaniilor datează din luna martie, de atunci disputând nu mai puțin de șase meciuri în care nu au reușit să câștige. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.15.

Islanda a impresionat în primul meci contra Argentinei când a reușit să smulgă un rezultat de egalitate. Acel egal poate fi decisiv în economia grupei. Europenii sunt avantajați și de program deoarece în ultima etapă vor întâlni Croația, echipă care este deja calificată în optimi. Din partea nordicilor pentru acest meci ne așteptăm să adopte o strategie asemănătore ca cea în meciul contra Atgentinei. Atunci ei s-au apărat și au încercat să lovescă pe contraatac. După ultimele meciuri ale islandeziilor putem spune că arma lor principală este contraatacul. Nici Islanda nu a reușit să câștige nici un joc din ultimele cinci. Miza acestei partide este una extraordinar de mare deoarece este în joc rămânerea în cursa pentru optimi. Biletul zilei va merge pe un rezultat de egalitate deoarece nu credem că vreo echipă se va desprinde pe tabela de marcaj. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei propus de echipa noastră Beturi.ro.