Biletul zilei: Nigeria vs Argentina

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Nigeria - Argentina
1
6.10
X
4.60
2
1.55

Argentina încă speră. Meci de totul sau nimic pentru urmașii lui Maradona. Toată lumea va fi cu ochii pe arena din Saint Petersburg. Argentina va înfrunta Nigeria în ultima lor șansă la calificarea în optimile de finală. Acest meci se va disputa așa cum știm deja în cadrul grupei D din care mai fac parte Croația și Islanda. Croația este deja desprinsă în câștigătoare a grupei în timp ce celelalte trei formații se luptă pentru un singur loc. Argentinienii trebuie să stea cu ochii și pe meciul dintre Croația și Islanda, dar în primul rând trebuie să își câștige meciul lor. Argentinienii vor avea un meic foarte greu cu Nigeria deoarece, cele două naționale s-au întâlnit și anul trecut într-un meci amical dar atunci a câștigat Nigeria cu scorul de 4-2. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă la care ne așteptăm cu toții.

Nigeria a făcut două meciuri total diferite la acest Campionat Mondial. Africanii au fost învinși în primul meci de Croația cu scorul de 2-0. În al doilea meci au jucat foarte bine și au învins pe Islanda cu același scor 2-0. Nigerienii au arătat un joc total diferit de la un meci la altul. Astăzi pentru ei este destul un reuzltat de egalitate cu care s-ar califica mai departe în optimi. Nigeria este o echipă periculoasă care poate surprinde în orice moment. Ceea ce este foarte important pentru ei este faptul că nu le va lipsi nici un jucător. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cote de 1.55 pentru acest meci.

Argentina mai are o șansă la calificare și este obligată să profite de ea. Toți ochii vor sta pe Messi care nu a arătat nimic la acest Campionat Mondial. În primul meci Argentina a remizat cu Islanda scor 1-1 și toată lumea a crezut că a fost un meci mai slab din partea pumelor. În al doilea meci a venit și înfrângerea în fața Croației cu scorul de 3-0 iar șansele albiceleștilor au scăzut foarte mult. Pentru Messi și compania singura lor șansă este victoria pe care sperăm să o obțină deoarece Argentina este o echipă foarte iubită. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de site-ul Beturi.ro. Biletul zilei ne poate aduce în fiecare zi un câștig important. Astăzi vom merge pe mâna Argentinei pentru a câștiga la pariuri.