Biletul zilei: Nice vs Monaco

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Nice - Monaco
1
3.25
X
3.35
2
2.18

Mijlocul acestei săptămâni este rezervat meciurilor de cupă. În cele mai importante campionate este pauză dar cupele ne asigură și ele meciuri interesante care o să ne țină aproape de micul ecran. Astăzi avem un joc foarte interesant în Cupa Ligii Franței între Nice și AS Monaco. Ambele formații evoluează în Ligue 1 și chiar sezonul trecut se luptau pentru primele poziții ale clasamentului. Acum ocupă poziții mai slabe fiind într-o mică scădere de formă dar acest lucru nu ne face să credem că meciul va scădea în interes. Ne așteptăm ca la acest meci cei doi tehnicieni să nu folosească cei mai importanți jucători deoarece Cupa Ligii nu este cel mai important obiectiv al echipelor. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui joc.

Nice nu a reușit să câștige în ultimele două partide disputate. Chiar în primul meci disputat în acest an în Cupa Franței au fost eliminați de către cei de la Toulouse. Nici în Ligue 1 nu ocupă o poziție pe măsura pretențiilor sau pe măsura așteptărilor. Gazdele partidei din această seară ocupă doar poziția a șasea. În traseul lor până în această fază a Cupei Ligii au eliminate pe cei de la Lile după un meci care s-a incheiat cu scorul de 2-1. Pentru acest joc cei de la Nice sunt cotați cu șansa a doua la victorie. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.18.

AS Monaco, chiar dacă nu mai reușește să le pună problem celor de la PSG, rămân principala urmăritoare. Să nu uităm că cei de la AS Monaco au reușit sezonul trecut să câștige titlul în Ligue 1. În acest moment sunt clasați pe poziția a doua. Oaspeții partidei din această seară au reușit să câștige ultimele cinci partide disputate în toate competițiile. În traseul lor până în această fază a sferturilor de finală au trecut de cei de la Caen cu scorul de 2-0. Oaspeții au o revansă de luat deoarece în Ligue 1 au pierdut în fața celor de la Nice cu scorul de 4-0. Biletul zilei pote fi o sursă importnată de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile noastre. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei la fotbal.