Biletul zilei: Newcastle vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Newcastle - Manchester City
1
11.80
X
6.85
2
1.25

Etapa de Boxing Day oferită de Premier League continuă și astăzi. Chiar dacă în această seară este programat un singur meci, putem spune că este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale acestei runde. Newcastle va primi vizita celor de la Manchester City. Diferența foarte mare dintre cele două echipe, valoarea celor două loturi dar și forma de moment sunt motive ca noi să avem o favorită clară. În această etapă specială este oricând momentul de a apărea o surpriză. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă țineți cont de sfaturile oferite de echipa noastră.

Newcastle vine la strtul partidei de atsăzi cu destul de puține speranțe, întâlnind un adversary foarte puternic. Gazdele partidei din această seară sunt pe poziția a 15-a a clasamentului. După un start de sezon în care a uimit pe multă lume prin rezultatele bune a urmat și o perioadă mai nefastă. Victoria din ultima etapă contra celor de la  West Ham cu scorul de 3-2, a pus capăt unei serii de patru înfrângeri la rând în Premier League. În fața propriilor fani cei de la Newcastle nu se simt deloc bine. Au fost învinși în ultimele patru meciuri de acasă și astăzi au toate șansele să acumuleze încă o înfrângere. Din aceste patru meciuri în trei nu au reușit să marcheze. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.25 pe care vă recomandă să o mizați cu o sumă mai mare.

Manchester City este una dintre cele mai în formă echipe din Europa. Cetățenii domină Premier league și sunt văzuți și o candidată la cupele europene. Elevii lui Pep Guardiola, domină sezonul așa cum nu a făcut-o nici o echipă. În cele 19 etape dispuatte ei au acumulat 18 victorii și o remiză. Remarcăm faptul că nu au simțit gustul amar al înfrângerii în această stagiune. Cifrele, la fel sunt de partea cetățenilor. Media de goluri pe car eo înscriu în fiecare meci este de peste trei goluri. În cele 19 etape ei au marcat de 60 de ori. Defensiva este și ea cea mai bună din Anglia pentru că oaspeții de astăzi au primit doar 12 goluri. Pentru City campionatul pare ca și rezolvat. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a elevilor lui Pep Guardiola. Biletul zilei ne poate aduce un profit important în fiecare zi dacă alegi să mergi pe ponturile noastre.