Biletul zilei: Napoli vs Verona

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - Verona
1
1.09
X
10.50
2
23.00

Prima etapă a anului din Serie A ne aduce partide care au o importanță foarte mare în lupta pentru primele poziții. După ce aseară în primele două meciuri ale acestei runde s-a înregistrat scorul de 1-1. Unul dintre cele mai atrăgătoare meciuri ale zilei este întâlnirea în care echipe de pe prima poziție va primi vizita celor de la Verona. Acest joc pare la discreția napoletanilor pentru că în clasament este o distanță foarte. Totuși cei de la Verona vor veni foarte motivați pentru a demonstra că sunt o echipă puternică și care poate pune probleme oricui. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Napoli este văzută ca favorită în opinia tuturor. Napoletanii încep această partidă de pe prima poziție a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 48 de puncte. Avantajul lor față de cei de la Juventus este de un singur punct, astfel că vor da totul pentru a își păstra prima poziție a clasamentului. Gazdele acestei partide vin după trei victorii în ultimele trei partide, ceea ce ne arată că traversează o formă foarte bună dacă scoatem din context eliminarea din Cupă de la mijlocul acestei săptămâni. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Napoli care credem noi își vor păstra primul loc și după meciul de astăzi.

Verona vine fără prea mari speranțe la acest meci deoarece forța gazdelor va fi foarte greu de oprit. Oaspeții jocului de astăzi ocupă poziția a 19-a a clasamentului, doar Benevento fiind mai slabă. Cei de la Verona au reușit până acum să acumuleze doar 13 puncte. În ultimele două partide disputate ei au suferit două înfrângeri ma minim două goluri diferență. În nouă meciuri disputate în deplasare cei de la Verona au înregistrat cinci înfrângeri, și o siguri victorie, restul rezultatelor fiind remize. Ultimele patru meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de cei de la Napoli, iar în ultimele trei, napoletanii au marcat câte trei goluri de fiecare dată. Acest meci se anunță greu spre imposibil pentru oaspeți. Biletul zilei ne poate aduce un profit important pentru această zi. Adăugați acest meci în combinație cu alte meciuri pe biletul zilei pentru un câștig mai consistent.