Biletul zilei: Napoli vs Torino

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - Torino
1
1.23
X
6.25
2
12.50

Meciurile spectaculoase din Serie A continuă.  Lupta la titlu este din ce în ce mai apronsă dar trebuie să ținum cont că Juventus are prima șansă. Napoli va încerca să profite de un eventual pas greșit al bianconerilor, dacă va veni. Până atunci, astăzi Napoli va primi vizita celor de la FC Torino. La prima vedere acest meci are o favorită clară la victorie dar trebuie să ținem cont că suntem pe final de sezon și se poate întâmpla orice. Gazdele partidei de astăzi au avantajul moral deoarece au reușit să îi învingă pe cei de la Torino în ultimele cinci partide directe. Biletul zilei la pariuri sportive ne va asigura un câștig zi de zi.

Napoli are doar șansa victoriei pentru a mai păstra aproape de Juventus și automat șanse la titlu. Juve are în acest moment un avantaj de șapte puncte dar Napoli are un meci mai puțin disputat. Chiar dacă aveau un avantaj moral față de Juve, cei de la Napoli au pierdut în ultima rundă cu scorul de 3-0 în fața celor de la Fiorentina. Acel meci poate cântări foarte mult în ecuația acestui final de sezon. Pe teren propriu napoletanii au trei victorii în ultimele trei runde disputate și astăzi au toate șansele să obțină încă o victorie. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a celor de la Napoli.

Torino este o echipă care ni are ce pierde pe acest final de sezon dar poate pune problem oricui. Torinezii ocupă poziția a zecea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 47 de puncte. Forma lor de moment ne arată că în ultima perioadă a apărut o oboseală în cadrul echipei. Torinezii nu au mai cunoscut gustul unei victorii în ultimele patru etape. În acets interval de timp ei au obținut doar două puncte ceea ce este destul de puțin dar ținând cont că sunt fără griji este  nprmal să apară relaxarea. În deplasare oaspeții partidei de astăzi au reușit să strângă doar patru puncte în ultimele cinci etape. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile echipei noastre. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit de Beturi.ro și pe termen lung o să realize profit.