Biletul zilei: Napoli vs Sahtior Donetsk

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - Sahtior Donetsk
1
1.44
X
5.10
2
7.40

Napoli forțează pătrunderea în optimile de finală alea UEFA Champions League, dar pentru acest lucru are nevoie de rezultate perfecte. Un prim pas va face în această seară când are nevoie de cele trei puncte în confruntarea cu Sahtior Donetsk. Într-o grupă dominată clar de Manchester City, cele două adversare din această seară se luptă pentru poziția secundă. Alături de aceste formații din această grupă mai face parte Feyenord care a obținut doar înfrângeri. Acest meci este ultima șansă pentru Napoli de a mai spera la optimile de finală și orice rezultat în afara victoriei înseamnă eliminarea din competiție. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom merge pe siguranță sperând că vom câștiga cu biletul nostru.

Napoli a reușit doar 1 victorie în această grupă în fața celor de la Feyenord. În toate celelalte meciuri au suferit înfrângeri. Surpriza a venit în meciul tur disputant în Ucraina când au fost învinși cu scorul de 2-1. Chiricheș și compania se pare că în această toamnnă s-au concentrate mai mult pe meciurile din Serie A unde sunt pe prima poziție fără a suferi vreo înfrângere. Gazdele din această seară vin după două înfrângeri în fața celor de la Manchester City. Chiar dacă au pierdut ei au făcut meciuri destul de bune și au fost foarte aproape de a obține minim un punct. Biletul zilei la pariuri va avea ca pont o victorie a echipei Napoli.

Sahtior Donetsk este surpriza plăcută a acestei grupe. Cu nouă puncte obținute, ucrainienii sunt clasați pe poziția secundă. Trei victorii și o singură înfrângere sunt rezultatele obținute de ei până în acest moment. Pentru a obține o calificare istorică în optimile de finală ale UEFA Champions League au nevoie de un singur punct în urma meciurilor contra celor de la Napoli și Manchester City. Oaspeții au o formă de moment cât de cât bună. Au obținut două victorii în ultimele trei meciuri disputate. Pentru cei de la Sahtior poate fi o performanță incredibilă ținând cont d eproblemele pe care le-au întâmpinat în ultima penrioadă. Totuși în această seară ei sunt cotați cu șanse mici de reușită, astfel că pe biletul zilei vom miza pe o victorie a napoletanilor. Biletul zilei poate fi o sursă de venit atunci când ești inspirit și plasezi ponturile câștigătoare.