Biletul zilei: Napoli vs AS Roma

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - AS Roma
1
1.57
X
4.10
2
5.80

Derby-urile acestei etape din Serie A continuă cu un nou meci foarte interesant. Napoli se va lupta pentru puncte pe propriul stadion cu AS Roma. Această etapă poate fi hotărâtoare în lupta pentru titlu în Serie A deoarece și Juventus și Napoli au nevoie de victorie dar au meciuri foarte grele. Suporterii napoletani nu se gândesc la altceva în afara victoriei în acest meci care este deosebit de important. Acest meci se anunță unul foarte greu pentru gazde deoarece AS Roma re nevoie de puncte pentru a prinde la finalul campionatului un oc pentru UEFA Champions League. În această seară vom asista la un meci în care ambele echiep vor face totul pentru a marca și a își trece puncte în cont. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce o sumă importantă d ebani dacă mergi pe pronosticurile noastre.

Napoli pare a fi favorită în acest meci dar și la titlul de campioană chiar dacă mai este un drum foarte lung până atunci. În acest moment, Napoli are patru puncte avans față de Juventus care ocupă poziția a doua a clasamentului. Defensiva este punctual forte al gazdelor de astăzi pentru nu au primit decât 15 goluri în acest sezon. Napoli este ceamai în formă echipe din Serie A, ei vin după zece victorii în ultimele zece etape. Napoli este avantajată și de program deoarece a fost eliminată și din UEFA Europa League dar și din Cupa Italiei, astfel se va putea concentra pe campionat. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celoe de la Napoli.

AS Roma va încerca să oțină minim un punct la sfârșitil acestui meci. Gialorossi vin după o înfrângere cu AC Milan, scor 2-0 și au coborât pe poziția a cincea a clasamnetului. Ei și așa au șanse la locul al treilea deoarece sunt la doar două puncte de Lazio. Legenda Romei, Francesco Totti i-a îndemnat pe fanii din întreaga lume să vină lângă echipă și să îi încurajeze pe jucători. Pentru acest meci AS Roma nu are nici un jucător important accidentat. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de noi și o să realizezi profit pe termen lung.