Biletul zilei: Napoli vs Manchester City

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Napoli - Manchester City
1
2.80
X
3.75
2
2.50

Stadionul San Paolo, de la poalele Vezuviului este aproape de a erupe deoarece pe Napoli o așteaptă un meci foarte important. Napoli va primi vizita celor de la Manchester City într-un meci care poate reprezenta șansa revanșei după cele întâmplate în meciul tur. În jocul disputat în Anglia cetățenii s-au impus cu scorul de 2-1 dar după ce italienii au ratat o lovitură de pedeapsă. Acest meci se va disputa în cadrul etapei cu numărul patru din faza grupelor din UEFA Champions League. Din această grupă mai fac parte Shakhtar și Feyenord. Pentru Napoli este un meci foarte important deoarece o înfrângere ar complica foarte mult situația calificării pentru echipa gazdă. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar citind acest articol.

Napoli nu are un traseu în UEFA Champions League la fel cum are în Serie A. În Serie A sunt pe prima poziție și nu au suferit nicio înfrângere. În UEFA Champions League, napoletanii sunt abia pe poziția a treia a grupei. Singura formație pe care au reușit să o învingă este Feyenord chiar pe acest stadion cu scorul de 3-1. Înfrângerea cu Shakhtar a dat peste cap calculele gazdelor deoarece nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ. Ultima  înfrângere a gazdelor de astăzi pe acest teren a fost tocmai în sezonul trecut în sferturile de finală contra celor de la Real Madrid. Echipa la care evoluează și Vlad Chiricheș va beneficia de sprijinul suporterilor care vor crea o atmoseferă de vis în această seară. Pronosticul pentru biletul zilei este x deoarece se întâlnesc două echipe foarte echilibrate din toate punctele de vedere.

Manchester City pare lipsită de grijile calificării. Cetățenii ocupă prima poziție și sunt singura echipă a grupei care nu a suferit vreo înfrângere și a acumulat maxim de puncte. Golaverajul oaspeților din această seară este unul foarte bun având opt goluri marcate și unul singur primit, chiar în partida tur. City merge foarte bine în pPremier League acolo unde se află pe prima poziție a clasamentului. Astăzi vom asista la un duel între primele două clasate din campionatul Angliei și al Italiei. Am ales acest meci pe biletul zilei deoarece spectacolul nu are cum să lipsească la un asemenea joc. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ești inspirat în momentul plasării biletului.