Biletul zilei: Napoli vs Lazio

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - Lazio
1
1.63
X
4.10
2
5.10

Duelul de la distanță în Serie A dintre Napoli și Juventus continuă. După ce aseară Juve a câștigat cu scorul de 2-0 pe terenul Fiorentinei, acum a venit rândul celor de la Napoli să și arate valoarea și să urce pe prima poziție a clasmanetului. Meciul de astăzi nu se anunță unul foarte ușor pentru napoletani deoarece, Lazio Roma este o echipă cu orgoliul rănit. Meciul acesta va fi foarte important de urmărit și de români pentru că FCSB va întâlni joi pe Lazio în Europa League. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei la pariuri sportive oferit de echipa noastră.

Napoli are un singur obiectiv pentru acest meci, victoria. Gazdele partidei din această seară trebuie să țină pasul cu cei de la Juventus și să își recâștige prima poziție a clasamentului. Napoletanii au acumulat până în acest moment 60 de puncte. În acest sezon au mers foarte bine deoarece nu au înregistrat decât o înfrângere în cele 23 de etape disputate. Așa cum ne-a obișnuit Maurizio Sarri echipa lui stă foarte bine din punct de vedere defensive deoarece au cea mai bună apărare din Italia. Echipa a care evoluează și Vlad Chiricheș a primit doar 14 goluri în această stagiune. Astăzi pontul nostru pentru biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la Napoli care sunt aproape obligați să își treacă în cont încă trei puncte.

Lazio nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului și are nevoie de un meci foarte bun pentru a depăși această perioadă. Lazio vine din postura echipe aflate pe poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să adune 46 de puncte. Totuși ultima perioadă nu afost tocmai bună deoarece au suferit două înfrângeri în ultimele două etape. Și în vestiar au apărut probleme deoarece căpitanul echipei și cu antrenorul Inzaghi ar fi avut un conflict. Vom vedea în meciul de astăzi cât de dur a fost el. Chiar dacă în ultimele două deplasări, Lazio nu a reușit să câștige pe acest stadion, astăzi ne așteptăm la o replică bună din partea lor. Pariază și câștigă cu biletul zilei la pariuri sportive în fiecare zi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi ep pronosticurile oferite de echipa noastră.