Biletul zilei: Napoli vs Juventus

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - Juventus
1
2.10
X
3.40
2
3.55

Derby de Scudetto, astăzi pe San Paolo, unde Napoli va primi vizita celor de la Juventus în cel mai important meci din cadrul etapei cu numărul 15. Vulcanul de 50 000 de oameni pe stadionul gazdelor va erupe în cazul unui succes astăzi. Napoletanii nu au mai trăit acest momont de pe vremea marelui Maradona, pentru că ultimul titlu cucerit a fost acum 28 de ani. O victorie astăzi ar putea rămâne în cărțile de istorie ale clubului. Am ales aceste meci pentru biletul zilei la pariuri pentru că este cel mai important meci al zilei și poate avea o importanță deosebită în hotătârea campioanei.

Napoli are un sezon de vis în Serie A până în acest moment. Alături de cei de la Inter Milano sunt singura echipă neînvnsă în acest sezon. Cu 38 de puncte acumulate sunt pe prima poziție a clasamentului cu numai două puncte avans. Elevii lui Maurizio Sarri au ca atu în acest sezon organizarea defensivă. Ei au cea mai bună defensivă în acest sezon cu numai nouă goluri primite. Defensiva este completată cu un atac de vis care își face simțită prezența în fiecare meci. Sperăm să îl vedem astăzi în primul 11 al gazdelor și pe Vlad Chiricheș, căpitanul României. Biletul zilei la periuri ne va aduce un câștig important dacă acest meci va fi unul câștigător.

Juventus este campioana din sezonul trecut și echipa care a dominat fotbalul italian în ultimele sezoane. Astăzi bianconeri doar pe poziția a treia cu 34 de puncte, la patru puncte în spatele adversariler din această seară. În deplasare oaspeții de astăzi sunt doar pe poziția a patra într-un clasament al meciurilor jucate în deplasare. Pentru jocul din această seară cei de șa Juve nu se vor putea baza pe Mandzukic și Howedes. Accidentările acestor jucători vin într-un moment foarte prost pentru echipă deoarece ei au meciuri foarte importante atât în campionat cât și în Europa. În Serie A după acest meci vor întâlni pe Napoli, Inter și AS Roma pentru ca la mijlocul săptămânii viitoare să aibă meci decisiv în Europa la Olympiacos. Am ales ca pronostic pentru biletul zilei o victorie a celor de la Napoli și ne bazăm pe faptul că sunt într-o formă foarte bună și mai ales vor beneficia de sprijinul fanilor. Biletul zilei poate fi o sursă împortantă de venit  dacă ți cont de ponturile noastre.