Biletul zilei: Napoli vs AC Milan

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - AC Milan
1
1.45
X
4.80
2
6.50

După pauza competițională în care Italia a ratat prezența la Mondial, Serie A se reîntoarce cu două derby-uri programate astăzi. Derby della Capitale este unul dintre jocuri și partida asupra căreia ne vom îndrepta atenția dintre Napoli și AC Milan. Această partidă are influiență asupra primelor poziții ale campionatului și pe termen lung poate chiar asupra titlului. Napoli va primi vizita unei mari rivale, AC Milan. Partida se va disputa în cadrul etapei cu numărul 13 și va avea loc pe stadionul San Paolo. Jocurile dintre cele două formații ne-au adus spectacol în ultima vreme. În patru dintre ultimele cinci meciuri directe s-au marcat minim trei goluri. Pentru acest meci avem o favorită clară pe care vom miza și noi pentru biletul zilei la pariuri.

Napoli poate trăi ceea ce nu a mai întâlnit din perioada cât evolua Maradona, să fie campioana Italiei. Napoletanii sunt pe prima poziție în acest moment cu 32 de pucnte acumulate. Gazdele au nevoie de victorie astăzi pentru a se distanța și a pune automat presiune pe Juventus care ocupă locul al doilea fiind la un singur punct de Napoli. Napoli este neînvinsă în acest sezon fiind singura echipă alături de Inter care a reușit acest lucru. Cu biletul zilei la pariuri vom încerca să câștigăm cu pontul pentru o victorie a celor de la Napoli. De la gazde vor lipsi Milik și Ghoulam dar în schimb sprăm să îl vedem la lucru pe Vlad Chiricheș.

AC Milan se pare la prima vedere că are încă un sezon dezamăgitor. Milanezii ocupă abia poziția a șaptea a clasamentului cu doar 19 puncte acumulate. Oaspetii nu sunt delco constanți în rezultatele obținute. În deplasare în acest sezon din Serie A au obținut trei victorii și trei înfrângeri. Cei de la AC Milan nu au mai câștigat în fața adversarei de astăzi de mai bine de trei ani. Din tabăra oaspeților vor lipsi Conti și Calabria. Astăzi ca Milan să înregistreze un succes are șanse foarte mici. Pentru biletul zilei pentru acest meci vom avea o cotă de 1.45. Chiar dacă nu este foarte mare vom încerca să mergem pe siguranță la acest meci cu biletul zilei.