Biletul zilei: Nantes vs PSG

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Nantes - PSG
1
11.00
X
5.40
2
1.28

Etapa cu numărul 20 din Ligue 1 se încheie cu un meci special. Prima etapă a returului din campionatul Franței ne aduce un meci care nu trebuie ratat, atât pentru faptul că evolueaze starurile PSG-ului dar și pentru faptul că în poarta gazdelor va fi internaționalul român Ciprian Tătărușanu.  Nantes va primi vizita celor de la PSG în cel mai greu meci al sezonului. În meciul tur disputat la Paris oaspeții de astăzi s-au impus cu scorul de 4-1. Acest meci este putem spune dificil și pentru cei de la PSG deoarece Nantes face un sezon foarte bun. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Nantes face un sezon foarte bun și este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon. Canarii ocupă poziția a cincea a clasamentului din Ligue 1. Ei au reușit să acumuleze un număr de 33 puncte. Oaspeții vin după două victorii în ultimele două etape. Pe teren propriu gazdele de astăzi au reușit să câștige șase partide din nouă disputate. Atuul gazdelor este defensiva. Ciprian Tătărușanu a încasat 18 goluri în acest sezon, fiind a treia cea mai bună defensivă a campioantului.  Pentru gazdele de astăzi un punct ar fi foarte bun. Suporterii se vor bucura foarte mult în cazul unui rezultat pozitiv. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.28.

PSG  nu concepe alt rezultat în afara victoriei în această seară. Starurile parizienilor ocupă prima poziție a clasamentului și în opinia tuturor este doar o chestiune de tine până vor ieși campioni. Neymar și compania au suferit o singură înfrângere în acest sezon. Cu 58 de goluri marcate ei au o medie de peste trei goluri pe meci. Defensiva este și ea una foarte bună chiar dacă în ultimele patru runde au primit de fiecare dată minim un gol. Pentru astăzi preconizăm că tripleta Cavani, Mbappe, Neymar va fi foarte greu de oprit și vor marca multe goluri.  Alt rezultat în afara unei victorii a PSG-ului va fi o surpriză. Biletul zilei pentru acest meci va avea ca pont o victorie a celor de la PSG. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.