Biletul Zilei: Nantes vs Nice

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Nice nu-și permite nicio eroare în jocul din deplasare cu Nice de astăzi dacă vor să rămână cot la cot cu Monaco și PSG în vârful ligii întâi franceze. Nu uita să joci biletul zilei. Vizita lui Nice pe stadionul lui Nantes s-a terminat cu un scor egal dezamăgitor, 2-2. Acest rezultat i-a făcut să scadă 5punct în spatele lui Monaco în cursa din campionat. Înca sunt angrenați în cursa pentru titlu dar au nevoie vitală de 3puncte din meciuri ca acesta dacă vor să conteze cu adevărat în povestea ce se scrie în acest sezon în fotbalul francez.

Este de așteptat ca marcatorul principal Alassane Plea să fie absent în acest meci din cauza accidentării suferite. Responsabilitatea de atac va reveni încă o dată fostului atacant al echipelor mari Milan, Liverpool și AC Milan, italianul Mario Balotelli care și-a propus să-și revigoreze cariera odată cu mutarea în Franța. Nu uita să joci biletul zilei. Varful puternic și eficient al lui Nice a reușit până acum să marcheze 10goluri și dacă ar mai marca de 5ori până la finalul sezonului ar putea să iși ajute echipa să ajungă în topul primelor două formații din divizie.

Nantes a reușit să stabilească o victorie excelentă cu scorul de 3la 2 în deplasare împotriva grupării Montpellier. Scorul a fost stabilit chiar în ultima repriză a meciului. După acest boost fantastic de moral, Nantes i-a zdrobit pe cei de la Monaco cu 4-0 săptămâna trecută. Joacă biletul zilei si ține cont că Nantes au un sezon bun chiar dacă au înscris doar 27de goluri în 29de etape jucate în sezonul 2016-2017. Apărarea lor nu a fost sclipitoare nici ea. Linia de fund a fost penetrată decisiv de nu mai puțin de 43de ori. Cu toate astea sunt pe o poziție sigură față de retrogradare cu 9puncte deasupra liniei roșii.

Pronosticul pentru biletul zilei este pentru scorul final de 2-1 cu o probabilitate de 9procente iar șansele ca Balotelli să marcheze sunt de 61%.