Biletul zilei: ASA Târgu Mureș – CSMS Iași

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei ASA Targu Mures vs CSM Iași
ASA Târgu Mureș - CSMS Iași
1
4.70
X
3.60
2
1.70

Ultimul meci care va încheia sezonul competițional 2016-2017 se va disputa astăzi la Târgu Mureș. ASA va primi vizita celor de la CSMS Iași. Acest meci ar trebui jucat pe biletul zilei pe care îl vom plasa la pariuri. Partida va avea fluierul de start la ora 15:00.  Se vor duela în acest meci prima clasată cu ultima clasată. La primi vedere această întâlnire este una dezechilibrată din toate punctele de vedere.

ASA Târgu Mureș este cea mai slabă echipă din acest sezon. Cei de la Târgu Mureș au acumulat doar 13 puncte în acest sezon. Ofensiva le-a creat mari probleme, reușind să înscrie doar de patru ori în cele 13 partide disputate în play-out. Nici defensiva nu a fost la cote mai înalte, cu o medie de peste un gol primit pe meci. Forma de moment a gazdelor este un cât se poate de slabă. În ultimele cinci partide au reușit să înscrie o singură dată și au suferit cinci înfrângeri. Acest sezon ratat din toate punctele de vedere pentru ASA este rezultatul și schimbărilor de pe banca tehnică, acolo unde au fost foarte mulți antrenori pe parcursul sezonului. Ținând cont de diferența de valoare dintre cele două echipe putem miza pe biletul zilei pe o victorie a oaspeților.

CSMS Iași este cea mai bună și constantă echipă din play-out. Moldovenii sunt pe prima poziție și indiferent de rezultatele ultimei etape nu pot perde titlul de campioană a play-out-ului. Au reușit să adune 42 de puncte înaintea acestei ultime etape. Echipa oasăete are cea mai bună defensivă cu doar patru goluri primite în etapele ce s-au disputat până acum. Cei de la CSMS Iași au un lot valoros și este asigurată stabilitatea băncii tehnice. În play-out ieșenii nu au suferit vreo înfrângere. Ei au obținut șapte victorii și șase rezultate de egalitate. Pronosticul nostru pe care îl recomandăm pentru biletul zilei este 2. Acest pronostic are cota 1,70. Consider că acest pronostic merită jucat pe biletul zilei pentru că diferența de valoare își va spune cuvântul și în acest meci de vacanță.