Biletul zilei: Muntenegru vs România

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Muntenegru - România
1
2.70
X
3.15
2
2.75

Cei mai fanatici suporteri ai naționalei noastre încă mai speră la calificare. După victoria de vineri în fața Armeniei tricolorii vor da astăzi un examen care este ca și o finală pentru ei. Meciul de la Podgorica din Muntenegru poate fi decisiv deoarece dacă nu vom câștiga la finalul celor 90 de minute speranțele noastre se vor nărui. Ambele echipe au învins în ultima partidă. Grupa în care se va disputa acest meci este grupa E din care mai fac parte formațiile: Polonia, Armenia, Danemarca șI Kazakhstan. Practic pentru ambele formații doar varianta victoriei este luată în calcul. Pronosticul nostru pentru biletul zilei la pariuri sportive se va îndrepta spre o surpriză în acest meci.

Muntenegru a arătat ca o formație bine sudată în aceste preliminarii. Acest lucru l-am simțit și noi pe pielea noastră în meciul de la Cluj din tur care s-a terminat la egalitate 1-1. Muntenegrenii sunt pe poziția secundă înaintea acestei partide cu 13 puncte acumulate. Pe propriul teren au înregistrat rezultate destul de bune având două victorii și o înfrângere. Forma pe care o traversează este una foarte bună deoarece vin după două victorii în ultimele două partide. Liderul generației formației gazde este Jovetic, jucător de talie europeană. Biletul zilei la pariuri sportive din această seară ne aduce o cotă destul de mare pe care o putem juca în format single pe bilet.

România a câștigat jocul cu Armenia în prelungiri după un gol înscris de Alexandru Maxim. Chiar și așa juctorii care s-au declarat dezamăgiți de jocul arătat au fost contestați de câtre suporterii prezenți. Nici antrenorul Cristoph Daum nu a scăpat de contestatari. Aceasta a fost doar a doua victorie a naționalei noastre obținută în cursa de calificare spre Rusia. Tricolorii au în acest moment 9 puncte dar sunt la patru puncte distanță atât de Muntenegru cât și de Danemarca. În această seară vom miza pe o răbufnire de orgoliu și o dorință de a arăta adevărata valoare a echipei României. Biletul zilei de astăzi pentru o victorie a României ne aduce o cotă de 2.75. Am mizat pe acest rezultat la finalul jocului deoarece credem ca media de valoare a naționaleinoastre este mai mare și pentru a avea un motiv în plus să îi încurajăm pe tricolori. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care alegi să mizezi pe pronosticurile noastre.