Biletul zilei: Muntenegru vs Danemarca

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Muntenegru - Danemarca
1
3.55
X
3.40
2
2.23

În grupa României lupta pentru calificarea la Cupa Mondială de anul viitor este una foarte strânsă. Din păcate în această luptă nu este implicată și naționala țării noastre. Astăzi între Muntenegru și Danemarca poate fi meciul decisiv pentru a se ști cine va merge la baraj deoarece Polonia pare desprinsă în câștigătoare a grupei. Partida va avea loc la Podgorica acolo unde fanii vor crea un infern pentru danezi. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl afli doar dacă citești acest articol. Acest meci se va disputa în cadrul grupei E acolo unde  mai sunt repartizate echipele Poloniei, României, Armeniei și Kazakhstanului.  Muntenegru și Danemarca sunt la egalitate atât din puncte de vedere al puncte dar și al golaverajului.

Muntenegru vine după o serie de meciuri foarte bune. În ultimele trei partide disputate în calificări au obținut tot atâtea victorii și au primit un singur gol. După aceste rezultate muntenegrenii au ajuns până pe poziția a doua a clasamentului iar un rezultat pozitiv în această seară îi poate trimite la barajul pentru mondial. Jovetic și compania au obținut rezultate foarte bune pe propriul teren. În cele patru meciuri disputate au obținut trei victorii. Doar Polonia a reușit să câștige la Podgorica. 18 goluri au înscris muntenegrenii în cele opt partide și au primit doar șapte. Chiar dacă cele două echipe par echilibrate suporterii pot juca un rol decisiv pentru că își vor încuraja frenetic echipa. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va beneficia de o cotă foarte mare care ne poate aduce câștiguri suplimentare.

Danemarca speră în obținerea celor trei puncte pentru că nu are nimic de pierdut. Forma de moment este una mai bună ca a adversarilor. Nordicii nu au simțit gustu înfrângerii în ultimele cinci partide jucate în cadrul acestor preliminarii. Danezii au o revanșă de luat după înfrângerea din meciul tur. Atunci ei au fost învinși cu scorul de 1-0. Ultimele trei meciuri ale danezilor au fost unele foarte bune. Au obținut trei victorii, la minim două goluri diferență. Au înscris de 11 ori și au primit doar două goluri. Biletul zilei de astăzi ne aduce o cotă ce ne va rotunji serios veniturile în caz că va fi câștigătoare. Bilanțul pentru biletul zilei trebuie făcut după o perioadă mai lungă de timp.