Biletul zilei: Montpellier vs St. Etienne

Recomandarea noastră: 2

Montpellier - St. Etienne
1
2.60
X
3.15
2
2.88

În Ligue 1 avem derby pentru Cupele Europene în primul meci al rundei cu numărul 35. Montpellier va primi vizita celor de la Saint Etienne. Oaspeții cu siguranță vor veni în număr foarte mare deoarece sun tuna dintre cele mai iubite echipe din hexagon.  Verzii au o revanșă de luat deoarece în tur au pierdut cu scorul de 1-0. Cele două adversare de astăzi sunt despărțite de doar trei puncte în clasament, așa că partida din aceatsă seară este deschisă oricărio rezultat la finalul celor 90 de minute. Pronosticurl pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre.

Montpellier are avantajul propriului teren și piate profita de acest lucru. Cu 46 de puncte gazdele partidei din această seară ocupă poziția a opta a clasamentului. Forma de moment poate cântări decisiv în acest meci. Montpellier trece printr-o formă foaret slabă deoarece ei vin după două înfrângeri în ultimele două partide. Mai mult în ultimele cinci runde au o singură victorie. Din cauza acestei forme de moment foarte slabe pot pierde foarte mult, deoarece pot ieși din graficul obiectivului pentru acest sezon. Trebuie să remarcăm faptul că au una dintre cele mai bune defensive din acest sezon, fiind depășiți doar de PSG. Montpellier a primit doar 30 de goluri în acest sezon. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.88.

Saint Etienne poate profita de forma slabă a gazdelor  și să mai facă un pas pentru un loc de cupă Europeană în sezonul viitor. Oaspețiii partidei de astăzi ocupă pozția a șasea a clasamentului fiind la doar un singur puncte de ultimul loc ce duce în UEFA Europa League. St. Etienne a acumulat până acum 49 de puncte. Forma lor de moment este una foarte bună. Ei au patru victorii și un rezultat de egalitate în ultimele cinci partide disputate în Ligue 1. Astăzi vom merge pe o victorie a oaspeților care sperăm să profite de forma de moment foarte bună pe care o traversează. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare etapă. Pariază pe victoria oaspeților în acest meci și pe termen lung o să realizezi un profit important cu biletul zilei.