Biletul zilei: Montpellier vs Lyon

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Montpellier - Lyon
1
2.70
X
3.30
2
2.48

Cupa Franței a ajuns în faza optimilor de finală. Cu cât avansăm în competiție cu atât meciurile sunt mai interesante. Astăzi un meci ce ne-a atras atenția se va disputa pe Stade de la Mosson. În acest joc Montpellier va primi vizita celor de la Olympique Lyon. Cele două echipe s-au întâlnit deja de două ori pe parcursul acestui sezon. Faptul că vom asista la un joc echilibrat se poate vedea și din faptul că cele două echipe sunt foarte apropiate în clasamentul din Ligue 1. În Ligue 1 a fost 0-0, iar în Cupa Ligii Franței s-a impus Montpellier în fața celor de la Lyon. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă țineți cont de propunerile noastre.

Montpellier face un sezon surprinzător de bun. În Ligue 1 este clasată foarte bine fiind pe poziția a șasea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 34 de puncte. Ei au o defensivă foarte bine organizată fiind a doua după cea a celor de la PSG. În Cupa Ligii Franței gazdele de astăzi au câștigat clar în fața celor de la Lyon cu scorul de 4-1. În traseul lor până în această fază a competiției au trecut de Pontarlier și de Lorient. Ambele meciuri au fost câștigate la limită. Pronosticul pentru biletul zilei referitor lal acest meci este 1. Astăzi noi îi vedem pe cei d ela Montpellier ca favoriți ținând cont că vor evolua și pe teren propriu.

Lyon se poate gândi la calificare dar trebuie să facă un meci foarte bun. În Ligue 1 sunt într-o scădere evidentă de formă după ce au fost învinși în ultimele două etape. Mai mult decât atât în ambele meciuri au primit câte trei goluri iar în ultima etapă au beneficiat și de un om în plus dar tot aveau să piardă. Pâmă în această fază a Cupei Franței ei au trecut de Nancy și de Monaco. Ambele meciuri au fost câștigate cu scorul de 3-2. Astăzi se anunță un joc foarte dificil pentru oaspeți ținând cont că cei de la Montpellier sunt o echipe ce poate pune probleme oricui. Biletul zilei ne va aduce o cotă foarte mare pentru acest meci iar noi vă recomandăm să o mizați în format single. Pariază și câștigă cu noi în fiecare zi doar cu biletul zilei.