Biletul zilei: AS Monaco vs Toulouse

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AS Monaco - Toulouse
1
1.30
X
5.40
2
9.50

Un nou sezon din Ligue 1 va porni astăzi cu un meci de deschidere de gală. În acest meci va evolua campioana sezonului trecut AS Monaco. De la ora 21:45 Toulouse se va deplasa pe Stade Louis II pentru disputa contra campioanei din sezonul trecut. Ținând cont că acest meci este primul joc din noul sezon fotbalistic din Franța, nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive. Sperăm ca monegascii să continue să ne ofere spectacolul din sezonul trecut. Totuși nu trebuie să subestimăm nici echipa oaspete care poate produce oricând surpriza.

AS Monaco vin după o perioadă foarte agitată pe piața transferurilor. Din echipa care a făcut semifinală de UEFA Champions League gazdele au pierdut patru titular iar situația lui M’Bappe este incertă. Printre cei mai importanți jucători plecați de la gazde sunt Dirar, Germain, Bakayoko, Mendy și Bernardo Silva. Totuși monegascii au încercat să înlocuiască acești jucători cu alții pe care au reușit să îi transfere. La capitolul veniri îi putem trece pe Diego Benaglio, Kongolo și Youri Tielemans. Așteptările sunt mari în tabăra gazdelor dacă privim sezonul trecut cân au reușit să câștige campionatul Franței și au jucat în semifinalele UEFA Champions League. În ultimul meci disputat de către gazdele de astăzi au pierdut supercupa Franței în fața celor de la PSG cu scorul de 2-1. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe o victorie a gazdelor.

Toulouse nu are ce să piardă în acest prin joc al noului campionat. Sezonul trecut oaspeții l-au încheiat pe poziția a 13-a a clasamentului. În pregătirea noului sezon cei de la Toulouse au disputat cinci partide. Rezultatele nu au fost unele foarte bune dar trebuie să ținem cont de faptul că au fost doar meciuri amicale. 3 remize, o victorie și o înfrângere este bilanțul oaspeților pentru aceste meciuri. Atacul se pare că este o problema echipei deoarece nu au înscris mai mult de un gol în meciurile disputate. În sezonul trecut cele două formații și-au împărțit victoriile. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a celor de la AS Monaco. Chiar dacă avem o cotă destul de mică pentru acest pont, ea ne poate suplimenta câștigul de pe biletul zilei.