Biletul zilei: AS Monaco vs PSG

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AS Monaco - PSG
1
5.75
X
4.75
2
1.50

Clasicul Franței se va desfășura astăzi de la ora 22:00. AS Monaco va primi în Proncipat vizita celor de la Paris Saint Germain. Meciul este unul foarte așteptat deoarece se vor întâlni ultimele două campioane din hexagon.La începutul sezonului AS Monaco părea singura echipă c ear putea să țină piept celor de la PSG în cursa spre titlul de campioană dar după ce au trecut 13 runde vedem că șucrurile nu stau deloc așa. Totuși meciul de astăzi este deschis oricărui rezultat ținând cont că este un derby. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați numai dacă citiți acest articol.

Monaco nu se mai regăsește după vânzările massive de jucătoti din vara trecută. Din echipa monegascilor care anul trecut a câștigat titlul mai sunt doar foarte puține nume. Chiar și așa Monaco este principal urmăritoare a parizienilor chiar dacă diferența de puncte la prima vedere pare una destul de mare. Falcao și compania au reușit să acumuleze 29 de puncte. Dacă în ultima etapă nu ar fi remizat cu nou-promovata Amiens scor 1-1 al fi spus că se află într-o formă foarte bună. Acea remiză a pus capăt unei serii de trei victorii consecutive fără gol primit. În ultima rundă din UEFA Champions League, Monaco a fost învinsă clar pe acest stadion de către Red Bull Salzburg. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă de 1.50.

PSG este favorită și în acest meci dar și la titlul de campioană. Parizienii ncep acest duel din fotoliul de lider și sunt singura echipă din Ligue 1 care nu a suferit nicio înfrângere. 11 victorii și doar două rezultate de egalitate este bilanțul echipei oaspete din această seară. Elevii lui Unai Emery stau cel mai bine și la capitolul ofensiv dar și la cel defensiv ceea ce înseamnă că își domină clar adversarii pe care îi întâlnește. Neymar și compania vin după un meci câștigat cu scorul de 7-1 în UEFA Champions League iar astăzi se pregătesc pentru un nou meci foarte bun. Vice-campioana de anul trecut, PSG a câștigat ultimele trei dueluri directe contra monegascilor. Biletul zilei va avea ca pont o victorie a echipei PSG. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ți cont de ponturile noastre.