Biletul zilei: AS Monaco vs Nice

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AS Monaco - Nice
1
1.70
X
3.90
2
4.70

Anul trecut era un derby cu foarte mare importanță în lupta pentru titlu dar acum este doar un joc între două echipe aflate în partea superioară a clasamentului. Pe Stade Louis II, AS Monaco va primi vizita celor de la Nice, într-un meci ce contează pentru runda cu numărul 21 din Ligue 1. În ultimele sezoane cele două echipe ne-au oferit meciuri foarte spectaculoase în care victoriile au fost împărțite. Într-un campionat dominat de PSG, vrem să arătăm că și celelalte meciuri sunt spectaculoase și putem să câștigăm cu biletul zilei la pariuri sportive online.

AS Monaco este în luptă pentru poziția a două luptându-se direct cu Lyon și Marseille. Cele trei echipe sunt despărțite de un singur punct în clasament astfel că orice pas greșit poate însemna foarte mult. În Ligue 1 gazdele partidei din această seară vin după o serie de cinci rezultate pozitive. În acest timp au obținut patru victorii și un rezultat de egalitate. Mai mult, monegascii vin după șase victorii și un rezultat de egalitate în ultimele șapte partide disputate. Pe teren propriu în acest sezon au suferit o singură înfrângere ceea ce ne arată că în fața propriilor fani sunt o echipă care pierde foarte greu. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea ca pont o victorie a gazdelor de la AS Monaco.

Nice face un sezon mult mai slab decât stagiunea trecută când era în luptă pentru titlul de campioană. În acest moment cei de la Nice ocupă poziția a șasea a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 30 de puncte. Un obiectiv realizabil pentru oaspeții din această seară este doar poziția a cincea deoarece în acest moment de locul al patrulea sunt la 11 puncte distanță. Forma de moment a celor de la Nice este una destul de bună deoarece în ultimele cinci etape din Ligue 1 nu au suferit nicio înfrângere. Patru victorii și un rezultat de egalitate au înregistrat în ultimele cinci jocuri. Chiar dacă se întâlnesc două echipe aflate într-o formă foarte bună noi pe biletul zilei vom miza pe faptul că cei de la AS Monaco vor profita de avantajul terenului propriu și vor reuși să câștige. Biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma acestei partide.