Biletul Zilei: Monaco vs Manchester City

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Prima etapă dintre Manchester City și Monaco a fost de departe meciul sezonului, cel puțin până la disputarea partidei în care Barcelona a revenit spectaculos în fața PSG, săptămâna trecută. Acest meci se anunță a fi palpitant și trebuie neapărat să nu uiți să joci biletul zilei.

Atacul sclipitor a lui Monaco i-a terorizat pe cei de la Manchester City ajungând la pauză la rezultatul de 2-1. Apărarea vizitatorilor a avut și ea niște scăpării nefondate. Manchester City a egalat scorul în primele 13 minute ale reprizei secunde înainte ca Radamel Falcao să regleze soarta meciului aproape instant. Conduși de Sergio Aguero, gazdele au înscris trei goluri în 11 minute câștigând prima confruntare cu 5-3. Nu uita să joci biletul zilei și pentru acest meci.

Monaco nu s-a lăsat doborâtă de această înfrângere și a revenit cu 4 victorii de atunci. I-a învins pe Guingamp, Marseille, Nantes și Bordeaux. Au înscris de 12 ori și au cedat cinci goluri ceea ce ne dă de înțeles că există încă probleme de rezolvat în aparare și trebuie să ținem cont de acest aspect când jucăm biletul zilei.

Rezultatele de acasă a celor din fruntea ligii întâi sunt de-a dreptul de invidiat. Au reușit să câștige opt jocuri consecutive pe Stade Louis II, și au învins în 15 din ultimele 16 jocuri din toate competițiile. Singura lor înfrângere pe teren propriu a fost în decembrie, în jocul cu Lyon.

Statistica pentru biletul zilei legată de goluri ne arată că au marcat de 23 de ori în poarta adversarului în ultimele 9 jocuri disputate acasă, cedând doar trei. Cu toate acestea, în fața atacului lui Manchester City nu au mari șanse să rămână cu scorul nepătat. Manchester City a marcat de 12 ori în ultimele 15 deplasări dar au câștigat doar 10 dintre acestea. Meciurile pierdute au fost în fața Leicester, Liverpool, and Everton.

Joacă biletul zilei pentru o victorie a echipei Monaco 3-1.