Biletul zilei: AS Monaco vs Lille

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AS Monaco - Lille
1
1.25
X
5.75
2
11.50

Etapa cu numărul 30 in Ligue 1 începe cu un meci ce nu trebuie ratat. Pe Stade Louis II, AS Monaco va primi vizita celor de la Lille într-o partidă ce nu trebuie ratată. Acest joc le găseste pe ambele echipe ca având nevoie mare de tot de puncte. Cest lucru înseamnă că vor lupta pentru fiecare minge. Chiar dacă între cele două formații este o diferență foarte mare de puncte ne așteptăm la un joc în care este posibil să se întâmple orice fiind deschis oricărui rezultat. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă în care echipa Beturi.ro are foarte mare încredere.

AS Monaco luptă pentru a ieși pe poziția a doua a clasamnetului pe care o ocupă în acest moment. Gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze 63 de puncte. Ei au un avans de patru puncte față de cei de la Olympique Marseille. Monegascii vin după o serie de meciuri foarte bună. În ultimele cinci partide disputate în Ligue 1 au reușit să câștoge patru jocuri și să încheie doar unul la egalitate. Pe teren propriu AS Monaco este o echipă foarte bună. Ei au suferit o singură înfrângere în acest sezon în fața propriilor suporteri. O victorie astăzi îi poate face favoriți să obțină poziția a doua deoarece Marseille și Lyon se vor întâlni în meci direct. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a celor de la AS Monaco.

Lille va veni la AS Monaco să câștige cei puțin un punct desi le va fi foarte greu. Oaspeții partidei din aceatsă seară ocupă doar poziția a 19-a a clasamentului. Retrogradrea este  amenințare pentru ei în acest sezon. Lille a acumulat doar 28 de pucnte în cele 29 de etape disputate în acest sezon. Două înfrângeri și un rezultat de egalitate contra celor de la Montpellier sunt ultimele trei rezultate înregistrate de către cei de la Lille. În deplasare în ultimele cinci meciuri Lille are o singură victorie. Ținând cont că astăzi voe evolua pe un teren unde se pleacă foarte greu cu punct sau puncte, se anunță un meic foarte greu pentru Lille. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei.