Biletul Zilei: AS Monaco vs Saint Etienne

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Monaco vs Saint Etienne
AS Monaco - Saint Etienne
1
1.20
X
7.00
2
13.00

După victoria  din week-end în fața celor de la Lille, AS Monaco mai are nevoie de un singur punct în ultimele două etape pentru a fi campioană matematic în Ligue 1. Seria meciurilor pentru biletul zilei continuă și astăzi cu o propunere interesantă. Într-o restanță din etapa cu numărul 31 AS Monaco va primi vizita celor de la Saint Etienne. Partida va avea fluierul de start la ora 22:00 și se va disputa pe arena Stade Louis II. Dacă ținem cont de diferența dintre cele două adversare, pentru biletul zilei putem miza pe o victorie a gazdelor.

Echipa gazdă ocupă primul loc al clasamentului, având trei puncte în plus față de PSG și un meci mai puțin disputat. Monegascii au cea mai puternică ofensivă a acestui sezon cu 102 goluri înscrise în cele 26 de jocuri disputate. Despre AS Monaco putem spune că au dominat acest sezon din Ligue 1 având cele mai multe victorii obținute dar și cele mai puține înfrângeri. În campionatul Franței gazdele vin după zece victorii consecutive și astăzi au șansa să continue acest șir. M’Bappe, Falcao și pot încununa acest sezon de vis în care au atins sferturile de finală a UEFA Champions League, cu un titlu de campioană. Cota pentru o victorie a echipei din Principat este de 1,20. Această cotă este foarte bună pentru a avea un câștig mai mare pe biletul zilei.

Saint Etienne este clasată pe poziția a opta și este lipsită de orice fel de presiune pe acest final de sezon. Oaspeții nu mai au nici un fel de șansă de a obține un loc în cupele europene dar nici nu poate fi vorba despre retrogradare. Echipa vizitatoare vine după o înfrângere categorică în fața celor de la PSG. Parizienii au câștigat meciul cu scorul de 5-0. Această partidă poate fi și o revanșă pentru Saint Etienne în fața propriilor suporteri. Pentru biletul zilei putem miza cu încredere pe o victorie a echipei AS Monaco.  Este important să accesezi site-ul nostru în fiecare zi pentru păreri avizate venite din partea specialiștilor noștri.