Biletul zilei: Monaco vs Dijon

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Monaco - Dijon
1
1.30
X
5.80
2
8.00

Ligue 1 ne asigură spectacolul sfârșitului de săptămână. În această seară ne-a atreas atenția un meci interesant din campionatul Franței. Pe Stade Louis II, AS Monaco va primi vizita celor de la Dijon. Partida se va desfășura în cadrul etapei cu numărul 26. Cele două formații traversează o formă foarte bună reușind să obțină două victorii în ultimele două runde disputate. Cu așa echipe în formă nu ne putem aștepta decât la un joc foarte frumos și spectaculos în același timp. Ambele formații își propun astăzi să obțină un rezultat bun. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

AS Monaco se află în revenire de formă după începutul slab de sezon. Monegascii ocupă în acest moment poziția a doua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 53 de puncte. Ei au un singur punct peste Olympique Marseille. Forma de moment îi face pe cei de la AS Monaco să fie favoriți la cele trei puncte în această seară. Gazdele partidie din această seară au rușit să acumuleze trei victorii și un rezultat de egalitate în ultimele patru runde disputate. În această seară gazdele care au al doilea atac al Franței nu se vor putea baza pe Traore și pe Falcao. Biletul zilei la parirui sportive va avea ca pronostic o victorie a celor de la AS Monaco.

Dijon poate spera la un rezultat mare în această seară. Oaspeții partidei din acest meci vin după două victorii în ultimele două etape, ambele obținute contra unor echipe mai bine clasate. Totuși meciurile din deplasare sunt o mare problem pentru cei de la Dijon. Într-un clasament al meciurilor disputate departe de proprii suporteri ei sunt pe ultima poziție. În acest sezon din deplasările pe care le-au avut s-au întors doar cu cinci puncte. Ținând cont că vor întâlni una dintre cele mai bune echipe din Ligue 1 va fi foarte greu pentru Dijon să obțină ceva la sfârșitul acestei partide. Cota pe care o vom avea la acest meci este de 1.30. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și o să realizezi cu biletul zilei profit la sfârșitul unei perioade mai lungi de timp.