Biletul zilei: Monaco vs Borussia Dortmund

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

AS Monaco mai are un pas până la semifinalele Ligii Campionilor. Monegascii vor disputa astăzi returul în compania Borussiei Dortmund. Acest meci se anunță unul foarte spectaculos și nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei la pariuri.  Echipa din principat este favorită să obțină victoria și în cea de-a doua manșă, după ce meciul din Germania l-a câștigat cu scorul de 3-2. Meciul tur s-a desfășurat cu o zi mai târziu deoarece în ziua meciului au avut loc o serie de incidente neplăcute în care a fost implicat autocarul nemților. Fundașul Bartra a avut de suferit în urma exploziilor și întreaga echipă de la Dortmund a avut de suferit, cel puțin moral.

Partida tur a fost dominată de AS Monaco dacă ținem cont ca au câștigat partida și în plus au avut și un penalty ratat. Cel mai bun jucător al meciului tur a fost Kylian Mbappe, noua senzație a fotbalului european, care a reușit să înscrie de două ori pentru francezi. AS Monaco nu a pierdut nici odată în ultimele 6 meciuri din UEFA Champions League pe propriul teren, timp în care a obținut 5 victorii și un rezultat de egalitate. Nemții de la Dortmund au nevoie de o victorie în care să marcheze minim două goluri. Acest lucru va fi destul de greu dacă ținem cont de faptul că Dortmund nu a reușit să obțină nici o victorie în ultimele două deplasări din Ligă. AS Monaco are o cotă de peste 2,70 la victorie. Această cotă este merită să fie adăugată pe biletul zilei.

Cele două echipe joacă un fotbal bazat pe cartea atacului. Ținând cont de ce jucători au ambele echipe în compartimentele ofensive este foarte probabil să vedem goluri în ambele porți. În tururile precedente ambele echipe au înscris multe goluri așa că și astăzi ne așteptăm la o medie mare pe tabela de marcaj. Chiar dacă Dortmund nu se va baza pe jucători ca Bartra, Schurrle, Gotze, sunt obligați să înscrie de minim două ori pe Stade Louis II din Monaco. Pentru biletul zilei putem să mizăm și pe faptul că se vor înscrie peste 3,5 goluri cu o cotă de câștig de aproximativ 1,85.