Biletul Zilei: AS Monaco vs Juventus Torino

Recomandarea noastră: 2

Biletul zilei AS Monaco vs Juventus Ponturi pariuri sportive pe Beturi.ro
AS Monaco - Juventus Torino
1
3.10
X
3.40
2
2.45

Echipele sunt cu gândul la marea finală a UEFA Champions League dar mai au de trecut un ultim pas în semifinale. Astăzi de la ora 21:45 AS Monaco va primi vizita echipei Juventus Torino, într-o partidă ce contează pentru manșa tur a semifinalelor. Această semifinală se anunță ca fiind una foarte echilibrată și este deschisă oricărui rezultat chiar dacă italienii sunt vazuți ca favoriți de foarte multă lume. Un meci cu o asemenea importanță nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei pe care îl plasăm la pariuri sportive.

AS Monaco este surpriza plăcută a acestei competiții. La începutul acestui sezon monegascii erau cotați cu șanse mici de a ajunge în această fază a competiției. În optimile de finală gazdele au eliminat pe Manchester City pentru ca în sferturi să treacă de Borussia Dortmund. AS Monaco a crescut de la meci al meci și în aceste 4 meciuri, Falcao și compania a înscris de 12 ori, câte 3 goluri pe meci. În acest week-end echipa pregătită de Leonard Jardim a facut un pas important spre titlu, în Ligue 1. Monaco are 3 puncte avans și un meci în minus față de PSG cu trei etape înainte de final. Un pariu care are mari șanse de reușită pentru biletul zilei este că ambele echipe vor înscrie. Cu o cotă de 1,67 putem profita de acest pariu pentru biletul zilei.

Juventus Torino a eliminat pe FC Barcelona după o victorie cu 3-0 în Italia și 0-0 pe Camp Nou.  În optimile de finală ’’bianconeri’’ au trecut de FC Porto prin victorii în ambele meciuri. Italienii joacă foarte bine în deplasare în acest sezon de UEFA Champions League. În 6 meciuri  disputate în deplasare, Dybala și compania au obținut 5 victorii și o remiză. În afară de remiza albă, 0-0 de pe Camp Nou, Juventus a marcat în fiecare meci minim un gol. Defensiva este atuul echipei pregătite de Massimiliano Allegri. În 10 meciuri disputate în Europa în acest sezon Juve a primit gol doar în două dintre ele. De remarcat este faptul că în două meciuri în fața Barcelonei, oaspeții de astăzi nu au primit gol. Pentru a avea un câștig consistent pe biletul zilei putem miza pe o victorie a oaspeților care la victorie au o cotă de 2,45.