Biletul zilei: AS Monaco – Bordeaux

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
AS Monaco - Bordeaux
1
1.63
X
3.85
2
5.40

În Ligue 1 în această seară va debuta o nouă etapă. Pe Stade Louis II, AS Monaco va primi vizita celor de la Bordeaux într-o partidă foarte interesantă care va deschide etapa cu numărul 28. Cele două echipe se află în partea superioară a clasamentului astfel că, putem spune, spectacolul este asigurat. În fața celor de la Bordeaux, AS Monaco are avantajul moral deoarece are victorii în ultimele trei meciuri directe. AS Monaco are nevoie de puncte în lupta pentru poziția a doua a clasamentului în timp ce pentru Bordeaux este foarte greu să mai ajungă pe un loc de Cupă Europeană. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

AS Monaco pornește în această seară ca favorită la victorie. Monegascii au și o cotă destul de mare de care trebuie să profităm. În acest moment gazdele ocupă poziția a doua a clasamentului cu 57 de puncte acumulate. La primul loc nu mai au speranțe deoarece PSG este mult în față. Monegascii se luptă cu Marseille pentru poziția a doua care sunt la doar două puncte în spatele lor. Pe teren propriu gazdele partidei din această seară au o singură înfrângere. Ofensiva lor a reușit în meciurile de pe teren propriu să înscrie de 40 de ori ceea ce este foarte bine. Biletul zilei la pariuri pentru această seară va merge pe o victorie a celor de la AS Monaco.

Bordeaux vine din postura echipei care ocupă poziția a opta a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze în acest sezon 36 de puncte. Forma de moment a oaspeților nu este una tocmai bună deoarece în ultimele două etape disputate au reușit să obțină un singur punct. Din tabăra oaspeților astăzi va lipsi Malom și Mendy. Bordeaux poate obține cel puțin un punct astăzi dar trebuie să ținem cont de faptul că AS Monaco se încurcă foarte greu în fața propriilor fani. Astăzi pe biletul zilei vom merge pe o victorie a gazdelor și așa cum am spus vom profita de cota oferite de casele de pariuri pentru un astfel de pont. Pariază cu biletul zilei alături de echipa Beturi.ro. și la capătul unei perioade mai lungi o să ai profit.