Biletul zilei: MOL Vidi vs Ludogorets

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
MOL Vidi - Ludogorets
1
5.50
X
3.35
2
1.65

Returul din turul al treilea al UEFA Champions League continuă să ne meciuri din ce în ce mai spectaculoase. După ce în tur a fost 0-0 ne așteptăm la un meci de totul sau nimic. MOL Vidi va primi vizita celor de la Ludogorets într-un meci care se anunță exploziv. Mirajul grupelor din UEFA Champions influențează jocul echipelor. Echipa care se va califica dintre cele două formații va întâlni pe câștigătoarea dintre Malmo și CFR Cluj. Acest meci trebuie urmărit foarte atent de suporterii romăni în cazul unei calificări a CFR-ului. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte interesant și în tribune unde suporterii maghiari să facă un spectacol frumos. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

MOL Vidi a reușit un rezultat foarte bun în meciul tur. Faptul că nu au pierdut în Bulgaria le oferă un avantaj important astăzi. Chiar dacă sunt echipa inferioară valoric cei de la MOL Vidi pot spera la o surpriză astăzi. În meciul tur ei au fost dominați la toate capitolele dar prin organizarea defensivă au reușit un rezultat foarte bun. În etapa din week-end din campionatul Ungariei gazdele partidei de astăzi au remizat cu scorul de 1-1 în fața celor de la Paks.  Gazdele partidie de astăzi vor avea avantajul teernului propriu. Astăzi ne așteptăm ne așptăm la un spectacol din partea suporterii maghiari. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la MOL Vidi fosta Videoton.

Ludogorets pornește ca favorită în această seară. Formația la care evoluează Dragoș Grigore, Keșeru și Moți este obligată să se califice mai departe. Meciul tur disputat în Bulgaria a fost dominat de la un capăt la celălalt de de către cei de le Ludorets dar a fost doar un accident că nu au marcat. Ultima înfrângere a oaspeților de astăzi a fost la mijlocul lunii februarie în UEFA Europa League. Pentru oaspeți astăzi nu va putea evolua Ancient, Grigore și Stoyanov. Vom merge pe o victorie a celor de la Ludorets deoarece sunt echipa mult mai puternică. Biletul zilei ne va aduce un pronostic pe o victorie a celor de la Ludogorets. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung.