Biletul zilei: AC Milan vs AS Roma

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Milan vs Roma D.07.Mai
AC Milan - AS Roma
1
3.25
X
3.65
2
2.14

Dacă în urmă cu câțiva ani AC Milan era în luptă pentru titlul în Serie A, de câteva sezoane se luptă pentru locurile de Europa. Astăzi Milanul, va primi vizita echipei din capitală AS Roma, și își va juca una dintre ultimele șanse de a mai participa în competițiile europene sezonul următor. Acest meci va avea fluierul de start de la ora 21 45.

Milan este pe poziția a 6-a cu 59 de puncte, fiind la 5 puncte distanță de ultimul loc de UEFA Europa League, ocupat de Atalanta. Chiar dacă ofensiva gazdelor este cea mai slabă dintre primele 9 clasate, în ultimele 5 meciuri a punctat pe tabelă de fiecare dată. De 3 etape diavolul milanez nu a mai sințit gustul victoriei. Pentru AC Milan obținerea unui loc de cupă europeană, odată cu venirea investitorilor care anunță că vor investi bani și Milanul varedeveni ce a fost odată, ar fi un real succes. Totuși pentru gazde va fi foarte greu să obțină un loc de UEFA Europa League deoarece au nevoie ca Atalanta să nu obțină victoria în 2 din ultimele 4 meciuri, iar ei să câștige totul.  Înainte de a plasa biletul zilei este bine să citești analizele noastre la cele mai importante meciuri.

AS Roma este principala urmăritoare a liderului Juventus. Aflată pe poziția secundă echipa din capitala Italiei este la 5 puncte distanță de prima poziție. Romanii vo dori să răzbune înfrângerea de etapa trecută în fața marii rivale Lazio când au pierdut cu scorul de 3-1. Oaspeții au a 2-a cea mai bună ofensivă dar și a doua cea mai bună defensivă. Lotul pe care îl are Roma este unul foarte puterni iar la începutul acestui sezon era văzută de multă lume drept principala contracandidată a campioanei Juventus Torino. Roma este obligată să câștige cele 3 puncte pentru a nu f depășită de Napoli care este la un singur punct în spate. Pentru biletul zilei vom opta pe o victorie a oaspeților. Echipa din cetatea eternă are cota 2,10 la victorie, cotă foarte bună pentru a ne suplimenta câștigul pe biletul zilei.