Biletul Zilei: Midtjylland vs Randers

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Midtjylland vs Randers
Midtjylland - Randers
1
2.00
X
3.35
2
3.90

Campionatul danez își desfășoara ultimele etape în aceste zile la început de iunie. Astăzi de la ora 21:00 este programată finala pentru UEFA Europa League. În această întâlnire Midtjyland se va duela cu Randers. Partida va desemna ultima echipă ce va obține biletele pentru cupele europene din Danemarca. Pentru echipa care va pierde acest meci va fi un dezastru iar câștigătoarea își va încununa munca din acest sezon cu un loc în cupele europene. Ținând cont de miza partidei, ea nu trebuie să lipsească de pe biletul zilei.

Midtjylland traversează o formă destul de bună obținând trei victorii în ultimele cinci meciuri disputate. Echipa gazdă a obținut calificarea directă în această finală a play- off-ului după ce a obținut poziția a patra în grupa pentru titlul de campioană unde au participat primele șase echipe. După 36 de etape au obținut 54 de puncte. Ei au înscris de 67 de ori dar au și primit 53 de goluri ceea ce este destul de mult. Gazdele de astăzi au avantajul moral în fața celor de la Randers. În ultimele cinci întâlniri directe cei de la Midtjylland au obținut patru victorii, iar un meci s-a terminat la egalitate. Pronosticul nostru pentru biletul zilei care îl vom plasa la pariuri este 1. Cota pe care o are acest pronostic este de 2,05, fiind foarte bună de a fi adaugată pe biletul zilei.

Randers spera să faca o surpriză și să obțină calificarea în preliminariile UEFA Europa League. Forma de moment pe care o traversează oaspeții este una destul de bună. Ei au obținut trei victorii, o remiza dar au suferit și o înfrângere în ultimele cinci partide. Pentru a disputa finala acestui play-off, Randers a fost nevoită să treacă de două tururi. În sferturile de finală au eliminat pe Aalborg cu victorii în ambele meciuri iar în semifinale au trecut de Odense. Randers a primit dreptul de participare în play-off după ce a câștigat grupa pentru retrogradare. Biletul zilei poate fi o sursa de câștig pe termen lung. Pentru a fi inspirat atunci când plasezi biletul zilei este important să citești analizele specialiștilor noștri.