Biletul zilei: Mexic vs Suedia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Mexic - Suedia
1
2.40
X
3.35
2
3.25

Faza grupelor se apropie de final. Mai sunt doar câteva partide de disputat iar emoțiile cresc cu fiecare secundă. Primele meciuri la care vom asista astăzi sunt cele din grupa F. Acolo două echipe se luptă pentru un singur loc în condițiile în care Mexic este deja calificată. Meciul la care o să aflăm un pronostic astăzi este partida dintre Mexic și Suedia. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de foarte multe mult timp astfel că nu putem trage o concluzie pentru un pronostic. Acest meci este decisiv pentru Suedia care își joacă acum calificarea în optimile de finală. Această partidă va avea loc la Yekaterinburg. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce  o cotă foarte avantajoasă pentru acest meci.

Mexic este una dintre surprizele plăcute de la această Cupă Mondială. Pe lângă rezultatele foarte bune înregistrate ei au impresionat și prin jocul arătat. Mexicanii au învins în primul meci surprinzător pe Germania cu scorul de 1-0 pentru ca în al doilea meci să învingă pe Coreea de Sud cu scorul de 2-1.  Chicharito și compania se pot mulțumi și cu un rezultat de egalitate în acest meci care le-ar asigura prezența în optimi de pe prima poziție a acestei grupe. În această grupă Mexic are și cea mai bună ofensivă cu trei goluri marcate defensivă dar și cea mai bună defensivă cu doar un gol primit.

Suedia a fost foarte aproape de a avea și ea asigurat locul în optimi. Nordicii au învins în prima partidă de la Cupa Mondială pe Coreea de Sud cu scorul de 1-0. În cel de-al doilea meci contra Germaniei plecau cu un avantaj destul de important deoarece se puteau mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Suedezii au deschis scorul prin Toivonen și erau în optimi. Dar nemții nu au fost deacord. În minutul 48 a egalat Reus. Ultima fază a meciului a adus dezastrul pentru Suedia deoarece a înscris Toni Kroos dintr-o lovitură liberă executată foarte bine. Chiar și așa, Suedia dacă va învinge astăzi se va putea califica. Dacă Germania va câștiga și ea vor fi trei echipe cu câte șase puncte și se va trece la alt criteriu de departajare. Biletul zilei va merge astăzi pe o victorie a Suediei. Pariază biletul zilei pe termen lung și o să realizezi profit important dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre.