Biletul Zilei: Mexic vs Rusia

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Mexic vs Rusia
Mexic - Rusia
1
2.45
X
3.40
2
3.10

Cupa Confederațiilor ne programează meciuri tot mai interesante cu cât avansăm în competiție. Astăzi gazda competiției, Rusia va juca meciul decisiv pentru accederea în semifinale contra echipei naționale a Mexicului. Partida va avea fluierul de start de la ora 18:00 și se anunță una de totul sau nimic pentru ambele formații. Cele două echipe fac parte din Grupa A alături de Portugalia și Noua Zeelandă care se vor înfrunta și ele în meci direct. Pronosticul nostru pentru biletul zilei la pariuri sportive o să îl aflați în conținutul acestei analize.

Echipa națională a Mexicului este neînvinsă la această competiție, chiar mai mult, cu patru puncte ocupă prima poziție a grupei în fața Portugaliei, având un golaveraj superior. În prima partidă au terminat la egalitate 2-2 contra Portugaliei pentru ca în cel de-al doilea meci să învingă pe Noua Zeelandă cu scorul de 2-1. Acest meci contra Noii Zeelande a fost unul foarte slab făcut de mexicani. La sfârșitul primului mitan au fost conduși cu 1-0 dar apoi în cea de-a doua repriză au întors scorul. Mexicanii sunt într-o formă foarte bună, necunoscând gustul amar al înfrângerii în ultimile cinci partide disputate. Chiar dacă astăzi evoluează în fața gazdei competiției vom miza pe o victorie a Mexicului pentru biletul zilei.

Rusia se pregătește intens pentru competiția ce o va găzdui anul viitor. Rușii sunt pe locul al treilea al grupei cu trei puncte după două meciuri. În primul meci au învins pe Noua Zeelandă cu scorul de 2-0 dar în a doua partidă au cedat cu 1-0 în fața Portugaliei. Ținând cont că sunt șanse foarte mici pentru ca Portugalia să piardă cu Noua Zeelandă, Rusia are nevoie de victorie astăzi pentru a se califica în semifinale. Antreorul gazdei competiției a selectat în lotul pentru această competiție doar jucători care evoluează în campionatul intern al Rusiei. În acest meci Rusia va fi încurajată frenetic din tribune de către suporteri dar tot actorii din teren vor face diferența. Biletul zilei poate fi o sursă de venit care să ne rotunjească venitul. Prononsticul nostru pentru biletul zilei referitor la acest meci este 1 având o cotă de 2,45.